Iklan Chord Kunci Gitar

Mboten Saget Sungkem - Ndarboy Genk

Kunci Gitar Mboten Saget Sungkem - Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar Lagu Mboten Saget Sungkem Ndarboy Genk

Intro : G G-F#m-Em Am C D G Verse : G Roso kangen sing kudu tak pendem C D G Bodho iki mboten saget sungkem Em Am Taseh katah salah luput lan dosaku C D G Bapak ibu ngapuranen aku Interlude : C D G Sopo wong sing atine ra sedih C D G Bodho iki aku ora mulih Em Akeh wong do nganggur Am Akeh wong do ngelih C D G Salam kanggo dulur lan tonggo tepalih Em Bm Tak ikhlas ikhlaske C G Tak lila lilake Em Bm Pacobaning urip C D Mugo ndang ono tambane Chorus : G C Sabar (kudu sabar) D G Aku mung iso wenehi kabar C D Bm Em Dikandeli usaha ugo ikhtiare Am D Gusti kulo nyuwun kawelasane G C Pasrah (kudu pasrah) D G Iki kabeh mung mergo musibah C D Bm Em Meh ngopo ngopo kudu ning njero omah Am D G Welingku mung siji ndedungo lan ngibadah Interlude : Am D Bm Em A D C D G Sopo wong sing atine ra sedih C D G Bodho iki aku ora mulih Em Akeh wong do nganggur Am Akeh wong do ngelih C D G Salam kanggo dulur lan tonggo tepalih Em Bm Tak ikhlas ikhlaske C G Tak lila lilake Em Bm Pacobaning urip C D Mugo ndang ono tambane Chorus : G C Sabar (kudu sabar) D G Aku mung iso wenehi kabar C D Bm Em Dikandeli usaha ugo ikhtiare Am D Gusti kulo nyuwun kawelasane G C Pasrah (kudu pasrah) D G Iki kabeh mung mergo musibah C D Bm Em Meh ngopo ngopo kudu ning njero omah Am D G Welingku mung siji ndedungo lan ngibadah

Lirik Lagu Mboten Saget Sungkem Ndarboy Genk

Verse : Roso kangen sing kudu tak pendem Bodho iki mboten saget sungkem Taseh katah salah luput lan dosaku Bapak ibu ngapuranen aku Interlude Sopo wong sing atine ra sedih Bodho iki aku ora mulih Akeh wong do nganggur Akeh wong do ngelih Salam kanggo dulur lan tonggo tepalih Tak ikhlas ikhlaske Tak lila lilake Pacobaning urip Mugo ndang ono tambane Chorus : Sabar (kudu sabar) Aku mung iso wenehi kabar Dikandeli usaha ugo ikhtiare Gusti kulo nyuwun kawelasane Pasrah (kudu pasrah) Iki kabeh mung mergo musibah Meh ngopo ngopo kudu ning njero omah Welingku mung siji ndedungo lan ngibadah Interlude Sopo wong sing atine ra sedih Bodho iki aku ora mulih Akeh wong do nganggur Akeh wong do ngelih Salam kanggo dulur lan tonggo tepalih Tak ikhlas ikhlaske Tak lila lilake Pacobaning urip Mugo ndang ono tambane Chorus : Sabar (kudu sabar) Aku mung iso wenehi kabar Dikandeli usaha ugo ikhtiare Gusti kulo nyuwun kawelasane Pasrah (kudu pasrah) Iki kabeh mung mergo musibah Meh ngopo ngopo kudu ning njero omah Welingku mung siji ndedungo lan ngibadah

Video Youtube Mboten Saget Sungkem Ndarboy Genk

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru