Iklan Chord Kunci Gitar

Lungaku - GuyonWaton

Kunci Gitar Lungaku - GuyonWaton

Chord Kunci Gitar Lagu Lungaku
GuyonWaton

Intro :
F  C   F  G  C 
F  Am  G  F  G

Verse :
C    Em         Am
  Ademe angin wengi
   G          F    Em          Dm  G
Ra mampu nambani panase neng ati
C       Em          Am
  Atiku mbok gawe loro
 G         F      Em          Dm  G
Amergo kuciwo tresnoku mbok paro

Chorus :
E                    Am       G
  Ora nyongko kowe tego tenan
F           Dm            G
  Nglarani aku sing njogo tenanan

Chorus :
          C     G          Am
Sampai nanti ku memilih pergi
   Em           F
Pasti kelak kau mengerti
  Em             Dm         G
Besar cinta yang telah ku beri

             C          G
Tak sampai hati untuk rela
    Am             Em
Karena cinta yang tlah ada
    F           Em
Kau hancurkan dengan tega
    Dm        G           C  G
Dan berbagi hati dengan dia

C         Em          Am
  Pancene aku sing kleru
   G         F    Em      Dm  G
Ra iso ngerteni karepe atimu
C        Em          Am
  Nasibe wong ora nduwe
 G            F       Em       Dm  G
Onone mung ngalah lan disepelekke

Chorus :
E                    Am       G
  Ora nyongko kowe tego tenan
F           Dm            G
  Nglarani aku sing njogo tenanan

Chorus :
          C     G          Am
Sampai nanti ku memilih pergi
   Em           F
Pasti kelak kau mengerti
  Em             Dm         G
Besar cinta yang telah ku beri

             C          G
Tak sampai hati untuk rela
    Am             Em
Karena cinta yang tlah ada
    F           Em
Kau hancurkan dengan tega
    Dm        G           C  G
Dan berbagi hati dengan dia

Interlude :
Am  Em  F  C  G
Am  Em  F  G  C  G

C         Em          Am
  Pancene aku sing kleru
   G         F    C       G
Ra iso ngerteni karepe atimu
C        Em          Am
  Nasibe wong ora nduwe
 G            F       C        Dm  G
Onone mung ngalah lan disepelekke

Chorus :
          C     G          Am
Sampai nanti ku memilih pergi
   Em           F
Pasti kelak kau mengerti
  Em             Dm         G
Besar cinta yang telah ku beri

             C          G
Tak sampai hati untuk rela
    Am             Em
Karena cinta yang tlah ada
    F           Em
Kau hancurkan dengan tega
    Dm        G           C  A
Dan berbagi hati dengan dia

Ending :
      D    F#m        Bm
Aku lungo ora mergo tego
  F#m            G            F#m
Nanging aku wes njogo lan wes upoyo
    Em       A
Ben ra sio sio
          D          F#m
Meski akhire koyo ngene
 Bm          F#m
Aku milih mlaku dewe
  G          F#m
Mugo bener pilihanku
    Em           A       D     Bm
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
    Em           A       D     Bm
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
    Em           A          G  Gm  D
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Lirik Lagu Lungaku
GuyonWaton

Verse :
Ademe angin wengi
Ra mampu nambani panase neng ati
Atiku mbok gawe loro
Amergo kuciwo tresnoku mbok paro

Chorus :
Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku sing njogo tenanan

Chorus :
Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah ku beri

Tak sampai hati untuk rela
Karena cinta yang tlah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni karepe atimu
Nasibe wong ora nduwe
Onone mung ngalah lan disepelekke

Chorus :
Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku sing njogo tenanan

Chorus :
Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah ku beri

Tak sampai hati untuk rela
Karena cinta yang tlah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Interlude

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni karepe atimu
Nasibe wong ora nduwe
Onone mung ngalah lan disepelekke

Chorus :
Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah ku beri

Tak sampai hati untuk rela
Karena cinta yang tlah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Ending :
Aku lungo ora mergo tego
Nanging aku wes njogo lan wes upoyo
Ben ra sio sio
Meski akhire koyo ngene
Aku milih mlaku dewe
Mugo bener pilihanku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru