Iklan Chord Kunci Gitar

Balungan Kere - Ndarboy Genk

Kunci Gitar Balungan Kere - Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar Lagu Balungan Kere Ndarboy Genk

Intro : G Am D G Cm G Em Am D G Verse : G Am Mbiyen aku tau kelangan D G Nganti saiki isih kelingan Em E Am Kowe sing tak anti anti D Bebrayan tekane pati G Cm D Jebule mblenjani janji G Am Kabeh iki mergo kahanan D G Ben iso nyukupi kebutuhan B Em E Am Aku kerjo esuk sore D Nanging kowe sambat wae G Jarene balungan kere Chorus : C Opo pancen wis nasibku D C Bm Kudu pisahan karo sliramu E Am Jaremu arep nompo opo anane D G Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke Dm G C Kudune kowe ngerteni D C Bm Kabeh mung titipane gusti E Am Senajan atiku wis bubrah D Ngandelingno ning ibadah G Gusti sing paringi berkah G F#m Em Bm Senajan balungan kere C G Ora kendo nyambut gawe Em Bm Senajan dalan ra alus C D G Sing penting wani terus Interlude : Em C D G Am D G Em Am D G G Am Kabeh iki mergo kahanan D G Ben iso nyukupi kebutuhan B Em E Am Aku kerjo esuk sore D Nanging kowe sambat wae G Jarene balungan kere Chorus : C Opo pancen wis nasibku D C Bm Kudu pisahan karo sliramu E Am Jaremu arep nompo opo anane D G Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke Dm G C Kudune kowe ngerteni D C Bm Kabeh mung titipane gusti E Am Senajan atiku wis bubrah D Ngandelingno ning ibadah G Gusti sing paringi berkah Em E Am Senajan atiku wis bubrah D Ngandelingno ning ibadah C D G Cm G Gusti sing paringi berkah

Lirik Lagu Balungan Kere Ndarboy Genk

Verse : Mbiyen aku tau kelangan Nganti saiki isih kelingan Kowe sing tak anti anti Bebrayan tekane pati Jebule mblenjani janji Kabeh iki mergo kahanan Ben iso nyukupi kebutuhan Aku kerjo esuk sore Nanging kowe sambat wae Jarene balungan kere Chorus : Opo pancen wis nasibku Kudu pisahan karo sliramu Jaremu arep nompo opo anane Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke Kudune kowe ngerteni Kabeh mung titipane gusti Senajan atiku wis bubrah Ngandelingno ning ibadah Gusti sing paringi berkah Senajan balungan kere Ora kendo nyambut gawe Senajan dalan ra alus Sing penting wani terus Interlude Kabeh iki mergo kahanan Ben iso nyukupi kebutuhan Aku kerjo esuk sore Nanging kowe sambat wae Jarene balungan kere Chorus : Opo pancen wis nasibku Kudu pisahan karo sliramu Jaremu arep nompo opo anane Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke Kudune kowe ngerteni Kabeh mung titipane gusti Senajan atiku wis bubrah Ngandelingno ning ibadah Gusti sing paringi berkah Senajan atiku wis bubrah Ngandelingno ning ibadah Gusti sing paringi berkah

Video Youtube Balungan Kere Ndarboy Genk

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru