Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Seng Duwe Ati - Ndarboy Genk

Kunci Gitar Aku Seng Duwe Ati - Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Seng Duwe Ati
Ndarboy Genk

Chorus :
         C      G
Aku seng nduwe ati
        Am        Em
Kowe ra sah ngrusohi
         F       C
Aku seng nduwe roso
        Dm      G
Kowe ra sah suloyo
        C         G
Aku sih tetep tresno
          Am        Em
Senajan dunyo ra trimo
     F      C
Urusono uripmu
          Dm      
Timbang suwe-suwe 
   G        C
Lambemu tak tuku

Interlude :
C   G   Am   C
F   G   C    G

Verse :
     C            G
Yen awan tansah kelingan
      Am        C
Yen wengi raiso mapan
  F             G       C
Koyo ngene wong sing kasmaran

       C          G
Snajan akeh konco-konco
       Am          C
Sing durung biso nerimo
  F           G     C
Kabeh ora tak rungokno

     Am      Em
Jero atine manungso
  F         C
Kuwi bedo-bedo
 Am         Em
Ora iso mbok antem podo
  F              C
Koyo sing mbok karepno
  Dm                G
Kowe ra nglakoni ra usah mutusi

Chorus :
         C      G
Aku seng nduwe ati
        Am        Em
Kowe ra sah ngrusohi
         F       C
Aku seng nduwe roso
        Dm      G
Kowe ra sah suloyo
        C         G
Aku sih tetep tresno
          Am        Em
Senajan dunyo ra trimo
     F      C
Urusono uripmu
          Dm      
Timbang suwe-suwe 
   G        C
Lambemu tak tuku

Interlude :
C   G   Am   C
F   G   C    G

Verse :
      C             G
Walau badai kan menghadang
      Am          C
Tekan kapan tetep sayang
   F            G      C
Sampai maut kan memisahkan

       C            G
Snajan akeh sing do nggodo
       Am           C
Tresno ra bakal tak culno
  F            G     C
Susah seneng tekan tuwo

     Am      Em
Jero atine manungso
  F         C
Kuwi bedo-bedo
 Am         Em
Ora iso mbok antem podo
  F              C
Koyo sing mbok karepno
  Dm                G
Kowe ra nglakoni ra usah mutusi

Chorus :
         C      G
Aku seng nduwe ati
        Am        Em
Kowe ra sah ngrusohi
         F       C
Aku seng nduwe roso
        Dm      G
Kowe ra sah suloyo
        C         G
Aku sih tetep tresno
          Am        Em
Senajan dunyo ra trimo
     F      C
Urusono uripmu
          Dm
Timbang suwe-suwe

Ending :
         C      G
Aku seng nduwe ati
        Am        Em
Kowe ra sah ngrusohi
         F       C
Aku seng nduwe roso
        Dm      G
Kowe ra sah suloyo
        C         G
Aku sih tetep tresno
          Am        Em
Senajan dunyo ra trimo
     F      C
Urusono uripmu
          Dm      E
Timbang suwe-suwe
  F          G        C   G   C
Suwe-suwe lambemu tak tuku
Lirik Lagu Aku Seng Duwe Ati
Ndarboy Genk

Chorus :
Aku seng nduwe ati
Kowe ra sah ngrusohi
Aku seng nduwe roso
Kowe ra sah suloyo
Aku sih tetep tresno
Senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu
Timbang suwe-suwe 
Lambemu tak tuku

Interlude

Verse :
Yen awan tansah kelingan
Yen wengi raiso mapan
Koyo ngene wong sing kasmaran

Snajan akeh konco-konco
Sing durung biso nerimo
Kabeh ora tak rungokno

Jero atine manungso
Kuwi bedo-bedo
Ora iso mbok antem podo
Koyo sing mbok karepno
Kowe ra nglakoni ra usah mutusi

Chorus :
Aku seng nduwe ati
Kowe ra sah ngrusohi
Aku seng nduwe roso
Kowe ra sah suloyo
Aku sih tetep tresno
Senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu
Timbang suwe-suwe 
Lambemu tak tuku

Interlude

Verse :
Walau badai kan menghadang
Tekan kapan tetep sayang
Sampai maut kan memisahkan

Snajan akeh sing do nggodo
Tresno ra bakal tak culno
Susah seneng tekan tuwo

Jero atine manungso
Kuwi bedo-bedo
Ora iso mbok antem podo
Koyo sing mbok karepno
Kowe ra nglakoni ra usah mutusi

Chorus :
Aku seng nduwe ati
Kowe ra sah ngrusohi
Aku seng nduwe roso
Kowe ra sah suloyo
Aku sih tetep tresno
Senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu
Timbang suwe-suwe

Ending :
Aku seng nduwe ati
Kowe ra sah ngrusohi
Aku seng nduwe roso
Kowe ra sah suloyo
Aku sih tetep tresno
Senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu
Timbang suwe-suwe
Suwe-suwe lambemu tak tuku
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru