Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Ora Biasa - Happy Asmara

Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Ora Biasa - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Ora Biasa
Happy Asmara

Intro :
Dm  Am  Bb  C

Verse :
Dm                    Am
Mungkin awakku kudu lungo
     Bb         Dm
Soko kowe sak lawase
Dm                  Am
Opo pancene tresno iki
      Bb        Dm
Tak akhiri sakmene wae

Gm
Mergo tresnoku
          Dm
Uwes mbok bagi
     Gm
Nyatane kowe tego
          C
Mblenjani janji

Chorus :
         F
Aku ra biasa
          C
Yen kowe ora ning sandingku
         Bb       C
Aku ra biasa yen aku
       F         C
Ora krungu suwaramu
         F
Aku ra biasa
          C
Yen ora memeluk awakmu
         Bb       C
Aku ra biasa yen aku
        F         C
Turu tanpo belaianmu
         Bb
Aku ra biasa..
       Dm
Aku ra biasa..

Interlude :
Dm  Am  Bb  C

Dm                   Am
Uwes tak cobo nglalekake
       Bb               Dm
Tresno iki.. nanging ra iso
Dm                      Am
Bayang bayangmu ra iso ilang
         Bb               Dm
Awan lan bengi tansah kelingan

Gm
Mergo tresnoku
          Dm
Uwes mbok bagi
     Gm
Nyatane kowe tego
             C
Mblenjani janji

Chorus :
         F
Aku ra biasa..
          C
Yen kowe ora ning sandingku
         Bb       C
Aku ra biasa yen aku
       F         C
Ora krungu suwaramu
         F
Aku ra biasa..
          C
Yen ora memeluk awakmu
         Bb       C
Aku ra biasa yen aku
        F         C
Turu tanpo belaianmu
       Bb
Aku ra biasa..
C        Dm
  Aku ra biasa..

Interlude :
C  F  Bb  Gm   Am  C

Chorus :
         F
Aku ra biasa..
          C
Yen kowe ora ning sandingku
         Bb       C
Aku ra biasa yen aku
       F         C
Ora krungu suwaramu
         F
Aku ra biasa..
          C
Yen ora memeluk awakmu
         Bb       C
Aku ra biasa yen aku
        F         C
Turu tanpo belaianmu

         F
Aku ra biasa..
          C
Yen kowe ora ning sandingku
         Bb       C
Aku ra biasa yen aku
       F         C
Ora krungu suwaramu
         F
Aku ra biasa..
          C
Yen ora memeluk awakmu
         Bb       C
Aku ra biasa yen aku
        F         C
Turu tanpo belaianmu
       Bb
Aku ra biasa..
C        Dm
  Aku ra biasa..
Lirik Lagu Aku Ora Biasa
Happy Asmara

Verse :
Mungkin awakku kudu lungo
Soko kowe sak lawase
Opo pancene tresno iki
Tak akhiri sakmene wae

Mergo tresnoku
Uwes mbok bagi
Nyatane kowe tego
Mblenjani janji

Chorus :
Aku ra biasa
Yen kowe ora ning sandingku
Aku ra biasa yen aku
Ora krungu suwaramu
Aku ra biasa
Yen ora memeluk awakmu
Aku ra biasa yen aku
Turu tanpo belaianmu
Aku ra biasa..
Aku ra biasa..

Interlude

Uwes tak cobo nglalekake
Tresno iki.. nanging ra iso
Bayang bayangmu ra iso ilang
Awan lan bengi tansah kelingan

Mergo tresnoku
Uwes mbok bagi
Nyatane kowe tego
Mblenjani janji

Chorus :
Aku ra biasa..
Yen kowe ora ning sandingku
Aku ra biasa yen aku
Ora krungu suwaramu
Aku ra biasa..
Yen ora memeluk awakmu
Aku ra biasa yen aku
Turu tanpo belaianmu
Aku ra biasa..
Aku ra biasa..

Interlude

Chorus :
Aku ra biasa..
Yen kowe ora ning sandingku
Aku ra biasa yen aku
Ora krungu suwaramu
Aku ra biasa..
Yen ora memeluk awakmu
Aku ra biasa yen aku
Turu tanpo belaianmu

Aku ra biasa..
Yen kowe ora ning sandingku
Aku ra biasa yen aku
Ora krungu suwaramu
Aku ra biasa..
Yen ora memeluk awakmu
Aku ra biasa yen aku
Turu tanpo belaianmu
Aku ra biasa..
Aku ra biasa..
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added