Sayang - Via Vallen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Sayang 
Via Vallen

Intro :
A  B  G#m  C#m  F#m  B  E

Chorus :
  E                G#m
Sayang opo kowe krungu
          C#m
Jerite atiku
                 G#m
Mengharap engkau kembali
  A        B          G#m   C#m
Sayang nganti memutih rambutku
   F#m   B          E
Ra bakal luntur tresnoku

Rapp :
E               
  Wis tak cobo nglalekke
                 G#m
Jenengmu soko atiku sak tenane ra ngapusi
                 C#m
Isih tresno sliramu duh pepujaning ati
                   G#m
Nanging kowe ora reti 
Kowe sing tak wanti wanti
              A
Malah jebul saiki
               B
Kowe mblenjani janji
             G#m
Jare sehidup semati
               C#m
Nanging opo bukti
               A
Kowe medot tresnoku
               B
Demi wedokan liyo
            E
Yo wes ra popo
E                      C#m
Insya allah aku iso li lo

Verse :
                    G#m
Meh sambat kalih sinten
             A         B      E
Yen sampun mekaten merana uripku 
    A           B
Aku welasno kangmas
    G#m      C#m      A
Aku mesakno aku aku nangis
                   B
Nganti metu eluh getih putih

Chorus :
  E                G#m
Sayang opo kowe krungu
          C#m
Jerite atiku
                 G#m
Mengharap engkau kembali
  A        B          G#m   C#m
Sayang nganti memutih rambutku
   A     B          E
Ra bakal luntur tresnoku

Rapp :
E
  Hari demi hari uwis tak lewati
G#m
  Yen pancen dalane kudu kuwat ati
C#m
  Ibarate sego uwis dadi bubur
G#m
  Nanging tresno iki ora bakal luntur
A                 B
  Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
G#m            C#m                   A
  Ora ono liane sing iso dadi penggantimu
               B                   E
Wis kanggo awakmu sing cocok ning atiku
                       E     D#    C#m
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

Verse :
                    G#m
Meh sambat kalih sinten
             A         B      E
Yen sampun mekaten merana uripku 
    A           B
Aku welasno kangmas
    G#m      C#m      A
Aku mesakno aku aku nangis
                   B
Nganti metu eluh getih putih

Chorus :
  E                G#m
Sayang opo kowe krungu
          C#m
Jerite atiku
                 G#m
Mengharap engkau kembali
  A        B          G#m   C#m
Sayang nganti memutih rambutku
   A     B          E
Ra bakal luntur tresnoku

Rapp :
E                              G#m
  sayang opo krungu tangise atiku
                                   C#m
Mengharap kowe bali neng jero ati iki
                                         G#m
Nganti rambutku putih nangis eluh dadi getih
                                         A
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
                B                   G#m
Aku marang sliramu jur ragu neng atiku
                C#m
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
A                    B                 E
  Mung kanggo sliramu cintamu tetap abadi
                              C#m
Selamanya sampai akhir hayat ini

Verse :
                    G#m
Meh sambat kalih sinten
             A         B      E
Yen sampun mekaten merana uripku 
    A           B
Aku welasno kangmas
    G#m      C#m      A
Aku mesakno aku aku nangis
                   B
Nganti metu eluh getih putih

Chorus :
  E                G#m
Sayang opo kowe krungu
          C#m
Jerite atiku
                 G#m
Mengharap engkau kembali
  A        B          G#m   C#m
Sayang nganti memutih rambutku
   A     B          E
Ra bakal luntur tresnoku

Ending :
E             A
Percoyo opo pepujamu
     A      B        E
Cintamu kan tetap abadi
Lirik Lagu Sayang 
Via Vallen

Chorus :
Sayang opo kowe krungu
Jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Rapp :
Wis tak cobo nglalekke
Jenengmu soko atiku sak tenane ra ngapusi
Isih tresno sliramu duh pepujaning ati
Nanging kowe ora reti 
Kowe sing tak wanti wanti
Malah jebul saiki
Kowe mblenjani janji
Jare sehidup semati
Nanging opo bukti
Kowe medot tresnoku
Demi wedokan liyo
Yo wes ra popo
Insya allah aku iso li lo

Verse :
Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten merana uripku 
Aku welasno kangmas
Aku mesakno aku aku nangis
Nganti metu eluh getih putih

Chorus :
Sayang opo kowe krungu
Jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Rapp :
Hari demi hari uwis tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuwat ati
Ibarate sego uwis dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liane sing iso dadi penggantimu
Wis kanggo awakmu sing cocok ning atiku
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

Verse :
Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten merana uripku 
Aku welasno kangmas
Aku mesakno aku aku nangis
Nganti metu eluh getih putih

Chorus :
Sayang opo kowe krungu
Jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Sayang opo krungu tangise atiku
Mengharap kowe bali neng jero ati iki
Nganti rambutku putih nangis eluh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu jur ragu neng atiku
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu cintamu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Verse :
Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten merana uripku 
Aku welasno kangmas
Aku mesakno aku aku nangis
Nganti metu eluh getih putih

Chorus :
Sayang opo kowe krungu
Jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Ending :
Percoyo opo pepujamu
Cintamu kan tetap abadi