Bojo Galak - Via Vallen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Bojo Galak
Via Vallen

Intro :
E  B  C#m G#m
A  E  A   B

Verse 1 :
    E           B       C#m  B
Wes nasipe kudu koyo ngene
  F#m         C#        B
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
  G#m                    C#   F#m
Seneng muring omongane sengak
     A                B        E  B
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

    E             B       C#m  B
Saben dino rasane ora karuan
      F#m             C#        B
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
   G#m         B         C#             F#m
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
        A                 B         E  B
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo

Chorus :
       E             B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       C#m            B
Yo wes ben sing omongane sengak
         A          E
Seneng nggawe aku susah
         A          B
Nanging aku wegah pisah
        E                B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       C#m               B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
        A         E
Mungkin wes dadi jodone
        A        B        E
Senajan kahanane koyo ngene

Verse 2 :
E              B                    C#m
Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
            B                   A
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
                 E                 A
Ameh dolan ro konco kok ora di olehke
                  B                E
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane

               B             C#m
Yen wes ngono aku mung iso meneng
              B                      A
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
           E                A
Di matamu aku iki ora tau bener
                B         
Kabeh mbok salahno 
                       E
rumongso wes paling pinter

Chorus :
       E             B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       C#m            B
Yo wes ben sing omongane sengak
         A          E
Seneng nggawe aku susah
         A          B
Nanging aku wegah pisah
        E                B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       C#m               B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
        A         E
Mungkin wes dadi jodone
        A        B        E
Senajan kahanane koyo ngene

Verse 3 :
E                  B
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
C#m                   B
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
A               E
Abote duwe bojo seng galak
    A               B
Ne ra keturutan senengane mencak mencak

   E                   B
Ra sah di getuni aku kudu kuat ati
C#m                       B
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
A                    E
Distel kendo wae tak nikmati uripe
A                     
Senajane galak bojoku 
B                     E
pancen seng ganteng dewe

Bridge :
A           B         G#m        B      C#m
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi
         A           B       E
tetap cinta senajan bojoku galak

Interlude :
E   B   C#m  B
A   E   A    B
E   B   C#m  B
A   E   A    B

Chorus :
       E             B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       C#m            B
Yo wes ben sing omongane sengak
         A          E
Seneng nggawe aku susah
         A          B
Nanging aku wegah pisah
        E                B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       C#m               B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
        A         E
Mungkin wes dadi jodone
        A        B        E
Senajan kahanane koyo ngene

       E             B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       C#m            B
Yo wes ben sing omongane sengak
         A          E
Seneng nggawe aku susah
         A          B
Nanging aku wegah pisah
        E                B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       C#m               B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
        A         E
Mungkin wes dadi jodone
        A        B        E
Senajan kahanane koyo ngene
Lirik Lagu Bojo Galak
Via Vallen

Verse 1 :
Wes nasipe kudu koyo ngene
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
Seneng muring omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo

Chorus :
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ning ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Verse 2 :
Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora di olehke
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane

Yen wes ngono aku mung iso meneng
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno 
rumongso wes paling pinter

Chorus :
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ning ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Verse 3 :
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote duwe bojo seng galak
Ne ra keturutan senengane mencak mencak

Ra sah di getuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
Distel kendo wae tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku 
pancen seng ganteng dewe

Bridge :
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi
tetap cinta senajan bojoku galak

Interlude

Chorus :
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ning ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Yo wes ben duwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ning ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene