Iklan Chord Kunci Gitar

Ojo Sujono - Didi Kempot

Kunci Gitar Ojo Sujono - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Ojo Sujono Didi Kempot

Intro : Em Em B Am Em E Am Em B Em Verse : Em Aku wis ngaku salah Am Kondo saknyatane B Em Soko ati ra mung ono lambe Am Geni sing ning ati Em Enggal disirami B Yo ben adem koyo dek wingi Interlude : Am B Em Em Mbok wis ojo sujono Am Ojo nyikso rogo B Em Tresno kuwi mesti ono godho Am Mowo sing ning ndodo Em Enggal dilerenno B Em Yo ben tentrem koyo dek semono Interlude : Em B Am B Em Chorus : Em B Ronce-ronce melati benange lawe Am B Em Pupus klopo sing ngelingke Interlude : Am D Em Em B Nganti tuwo aku isih tresno kowe Am B Em Senajan ono godho sepiro akehe Interlude : Em Em B Am Em E Am Em B Em Em Aku wis ngaku salah Am Kondo saknyatane B Em Soko ati ra mung ono lambe Am Geni sing ning ati Em Enggal disirami B Em Yo ben adem koyo dek wingi Interlude : Em B Am B Em Chorus : Em B Ronce-ronce melati benange lawe Am B Em Pupus klopo sing ngelingke Interlude : Am D Em Em B Nganti tuwo aku isih tresno kowe Am B Em Senajan ono godho sepiro akehe Em B Ronce-ronce melati benange lawe Am B Em Pupus klopo sing ngelingke Interlude : Am D Em Em B Nganti tuwo aku isih tresno kowe Am B Em Senajan ono godho sepiro akehe Ending : Am D Em

Lirik Lagu Ojo Sujono Didi Kempot

Verse : Aku wis ngaku salah Kondo saknyatane Soko ati ra mung ono lambe Geni sing ning ati Enggal disirami Yo ben adem koyo dek wingi Interlude Mbok wis ojo sujono Ojo nyikso rogo Tresno kuwi mesti ono godho Mowo sing ning ndodo Enggal dilerenno Yo ben tentrem koyo dek semono Interlude Chorus : Ronce-ronce melati benange lawe Pupus klopo sing ngelingke Interlude Nganti tuwo aku isih tresno kowe Senajan ono godho sepiro akehe Interlude Aku wis ngaku salah Kondo saknyatane Soko ati ra mung ono lambe Geni sing ning ati Em Enggal disirami Yo ben adem koyo dek wingi Interlude Chorus : Ronce-ronce melati benange lawe Pupus klopo sing ngelingke Interlude Nganti tuwo aku isih tresno kowe Senajan ono godho sepiro akehe Ronce-ronce melati benange lawe Pupus klopo sing ngelingke Interlude Nganti tuwo aku isih tresno kowe Senajan ono godho sepiro akehe

Video Youtube Ojo Sujono Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru