Iklan Chord Kunci Gitar

Nutupi Laraku - Intan Rahma

Kunci Gitar Nutupi Laraku - Intan Rahma

Chord Kunci Gitar Lagu Nutupi Laraku Intan Rahma

Verse : A Mungkin ono ati liyo B Sing lagi tok jogo G#m Nganti lali karo aku C#m Sing neng ngarep moto A Ati rasane loro B E Aku trimo, aku pengen pamit lungo A Mungkin wis ra ono roso B Tresnamu nggo aku G#m Opo malah sandiworo C#m Kowe ngapusi aku A Gawe bingung atiku B E Arep tekan kapan tak tutupi laraku E C#m Iseh kuat ora atiku A B Terus sabar ming ngremuk aku G#m C# Sak jane nyikso batinku F#m B Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu E Nutupi laraku E C#m Soyo adoh mung gawe ragu A B Opo isoh yen terus mlaku G#m C# Tak pekso senajan loro F#m Aku ra popo B E Ning atiku sing rung kulino A B Yen terus sabar aku uwes tau G#m C#m Mangan ati kui mbendinaku F#m B Cobo ngertio sing neng pikirku Chorus : A Mungkin ono ati liyo B Sing lagi tok jogo G#m Nganti lali karo aku C#m Sing neng ngarep moto A Ati rasane loro B E Aku trimo, aku pengen pamit lungo A Mungkin wis ra ono roso B Tresnamu nggo aku G#m Opo malah sandiworo C#m Kowe ngapusi aku A Gawe bingung atiku B E Arep tekan kapan tak tutupi laraku Interlude : A B G#m C#m A B E E C#m Iseh kuat ora atiku A B Terus sabar ming ngremuk aku G#m C# Sak jane nyikso batinku F#m B Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu E Nutupi laraku A B Yen terus sabar aku uwes tau G#m C#m Mangan ati kui mbendinaku F#m B Cobo ngertio sing neng pikirku Chorus : A Mungkin ono ati liyo B Sing lagi tok jogo G#m Nganti lali karo aku C#m Sing neng ngarep moto A Ati rasane loro B E Aku trimo, aku pengen pamit lungo A Mungkin wis ra ono roso B Tresnamu nggo aku G#m Opo malah sandiworo C#m Kowe ngapusi aku A Gawe bingung atiku B E Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Lirik Lagu Nutupi Laraku Intan Rahma

Mungkin ono ati liyo Sing lagi tok jogo Nganti lali karo aku Sing neng ngarep moto Ati rasane loro Aku trimo, aku pengen pamit lungo Mungkin wis ra ono roso Tresnamu nggo aku Opo malah sandiworo Kowe ngapusi aku Gawe bingung atiku Arep tekan kapan tak tutupi laraku Iseh kuat ora atiku Terus sabar ming ngremuk aku Sak jane nyikso batinku Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu Nutupi laraku Soyo adoh mung gawe ragu Opo isoh yen terus mlaku Tak pekso senajan loro Aku ra popo Ning atiku sing rung kulino Yen terus sabar aku uwes tau Mangan ati kui mbendinaku Cobo ngertio sing neng pikirku Chorus : Mungkin ono ati liyo Sing lagi tok jogo Nganti lali karo aku Sing neng ngarep moto Ati rasane loro Aku trimo, aku pengen pamit lungo Mungkin wis ra ono roso Tresnamu nggo aku Opo malah sandiworo Kowe ngapusi aku Gawe bingung atiku Arep tekan kapan tak tutupi laraku Interlude Iseh kuat ora atiku Terus sabar ming ngremuk aku Sak jane nyikso batinku Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu Nutupi laraku Yen terus sabar aku uwes tau Mangan ati kui mbendinaku Cobo ngertio sing neng pikirku Chorus : Mungkin ono ati liyo Sing lagi tok jogo Nganti lali karo aku Sing neng ngarep moto Ati rasane loro Aku trimo, aku pengen pamit lungo Mungkin wis ra ono roso Tresnamu nggo aku Opo malah sandiworo Kowe ngapusi aku Gawe bingung atiku Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Video Youtube Nutupi Laraku Intan Rahma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru