-->

Iklan Chord Kunci Gitar

Iki Sing Goblok Aku - Bravesboy

Kunci Gitar Iki Sing Goblok Aku - Bravesboy

Chord Kunci Gitar Lagu Iki Sing Goblok Aku Bravesboy

Intro : C Am Dm G Verse : C Am Sayang aku gelo tenan Dm G Cinta palsumu aku anggap beneran Em Am Serius aku sing berjuang Dm Tibae mung luput G C G Iki sing goblok aku Interlude : C Am Dm G C Am Dm G C Aku durung siap ati Am Nek kon pisah aku durung wani Dm G Ngapusi nek kuat aku ngapusi, ooh C Janji bakal daadi siji Am Tekan semene tak seriusi Dm G Omonganmu sebatas perkataan Em Am Em Am Manis tenan, kasunyatan Dm G Cintaku kau permainkan Chorus : C Am Yen kabeh iso dibaleni Dm G Ra bakal iki tak lakoni Em Am Banjur isone mung nggelani Dm Loro tangis lan tatu G C Tibone ning mburi C Keri, mesti teko ning mburu Am Sakjane ngerti tapi tetep dilakoni Dm G Kasmaran mung marai ati ra karuan C Wis kebacut, kabeh wis kebacut Am Harapane manis dadine malah kecut Dm Bubrah ra karuan kabeh dadi semrawut G Sing di perjuangke jebule dadi luput Interlude : Em Am Em Am Dm G C Am Sayang aku gelo tenan Dm G Cinta palsumu aku anggap beneran Em Am Serius aku sing berjuang Dm Tibae mung luput G C G Iki sing goblok aku Chorus : C Am Yen kabeh iso dibaleni Dm G Ra bakal iki tak lakoni Em Am Banjur isone mung nggelani Dm Loro tangis lan tatu G C Tibone ning mburi C Am Yen kabeh iso dibaleni Dm G Ra bakal iki tak lakoni Em Am Banjur isone mung nggelani Dm Bola bali kapusan G C Am Dm Iki sing goblok aku G C Am Dm G Iki sing goblok aku oh C Sayang aku gelo tenan

Lirik Lagu Iki Sing Goblok Aku Bravesboy

Verse : Sayang aku gelo tenan Cinta palsumu aku anggap beneran Serius aku sing berjuang Tibae mung luput Iki sing goblok aku Interlude Aku durung siap ati Nek kon pisah aku durung wani Ngapusi nek kuat aku ngapusi, ooh Janji bakal daadi siji Tekan semene tak seriusi Omonganmu sebatas perkataan Manis tenan, kasunyatan Cintaku kau permainkan Chorus : Yen kabeh iso dibaleni Ra bakal iki tak lakoni Banjur isone mung nggelani Loro tangis lan tatu Tibone ning mburi Keri, mesti teko ning mburu Sakjane ngerti tapi tetep dilakoni Kasmaran mung marai ati ra karuan Wis kebacut, kabeh wis kebacut Harapane manis dadine malah kecut Bubrah ra karuan kabeh dadi semrawut Sing di perjuangke jebule dadi luput Interlude Sayang aku gelo tenan Cinta palsumu aku anggap beneran Serius aku sing berjuang Tibae mung luput Iki sing goblok aku Chorus : Yen kabeh iso dibaleni Ra bakal iki tak lakoni Banjur isone mung nggelani Loro tangis lan tatu Tibone ning mburi Yen kabeh iso dibaleni Ra bakal iki tak lakoni Banjur isone mung nggelani Bola bali kapusan Iki sing goblok aku Iki sing goblok aku oh Sayang aku gelo tenan

Video Youtube Iki Sing Goblok Aku Bravesboy

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru