Iklan Chord Kunci Gitar

Tengno Muleh (SKA Version) - Jovita Aurel

Kunci Gitar Tengno Muleh (SKA Version) - Jovita Aurel

Chord Kunci Gitar Lagu Tengno Muleh (SKA Version) Jovita Aurel

C F Tengno muleh C G Senengane ngetengno muleh kancane Interlude : C F C G C F Mbiyen awakmu tau C G Njanjeni ngrabi aku C F Status facebookku yo wis C G Mbok ganti tunanganmu C F Sampe kabeh koncoku C G Takon kapan rabiku C F Jawabanku mesem C G Karo ngguyu nang koncoku C F Tengno muleh C G Senengane ngetengno muleh kancane C F Timbange kowe ngetengi mantanmu C G Sing tau mbok terno ngakune koncomu Chorus : C F Tengno muleh.. wis ndang terno C G Untung aku ratau mbok terno muleh C F Aku isin.. nduwe mantan C G Senengane ngetengno muleh kancane C F Tengno muleh.. wis ndang terno C G Untung aku ratau mbok terno muleh C F Aku isin.. nduwe mantan C G Senengane ngetengno muleh kancane Interlude : C F C G C F C G C F Mbiyen awakmu tau C G Njanjeni ngrabi aku C F Status facebookku yo wis C G Mbok ganti tunanganmu C F Sampe kabeh koncoku C G Takon kapan rabiku C F Jawabanku mesem C G Karo ngguyu nang koncoku C F Timbange kowe ngetengi mantanmu C G Sing tau mbok terno ngakune koncomu Chorus : C F Tengno muleh.. wis ndang terno C G Untung aku ratau mbok terno muleh C F Aku isin.. nduwe mantan C G Senengane ngetengno muleh kancane C F Tengno muleh.. wis ndang terno C G Untung aku ratau mbok terno muleh C F Aku isin.. nduwe mantan C G Senengane ngetengno muleh kancane C F (tengno muleh.. wis ndang terno..) C G (untung aku ratau mbok terno muleh) C F (aku isin.. nduwe mantan..) C G (senengane ngetengno muleh kancane) Ending : C F C G C

Lirik Lagu Tengno Muleh (SKA Version) Jovita Aurel

Tengno muleh Senengane ngetengno muleh kancane Interlude Mbiyen awakmu tau Njanjeni ngrabi aku Status facebookku yo wis Mbok ganti tunanganmu Sampe kabeh koncoku Takon kapan rabiku Jawabanku mesem Karo ngguyu nang koncoku Tengno muleh Senengane ngetengno muleh kancane Timbange kowe ngetengi mantanmu Sing tau mbok terno ngakune koncomu Chorus : Tengno muleh.. wis ndang terno Untung aku ratau mbok terno muleh Aku isin.. nduwe mantan Senengane ngetengno muleh kancane Tengno muleh.. wis ndang terno Untung aku ratau mbok terno muleh Aku isin.. nduwe mantan Senengane ngetengno muleh kancane Interlude Mbiyen awakmu tau Njanjeni ngrabi aku Status facebookku yo wis Mbok ganti tunanganmu Sampe kabeh koncoku Takon kapan rabiku Jawabanku mesem Karo ngguyu nang koncoku Timbange kowe ngetengi mantanmu Sing tau mbok terno ngakune koncomu Chorus : Tengno muleh.. wis ndang terno Untung aku ratau mbok terno muleh Aku isin.. nduwe mantan Senengane ngetengno muleh kancane Tengno muleh.. wis ndang terno Untung aku ratau mbok terno muleh Aku isin.. nduwe mantan Senengane ngetengno muleh kancane (Tengno muleh.. wis ndang terno..) (Untung aku ratau mbok terno muleh) (Aku isin.. nduwe mantan..) (Senengane ngetengno muleh kancane)

Video Youtube Tengno Muleh (SKA Version) Jovita Aurel

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru