Iklan Chord Kunci Gitar

Rapopo - iky

Kunci Gitar Rapopo - iky

Chord Kunci Gitar Lagu Rapopo iky

Intro : A B G#m C#m F#m B E Verse : E B C#m Wingi kowe selalu ono neng kene A B G#m C#m Lungguh jejer bareng karo awakku F#m B E Sesandingan karo mesem ngguyu E B C#m Nanging semenjak ono kae A B G#m C#m Kabeh dadi bedo seko awakmu F#m B E Duh Gusti kuatno ati iki G#m C#m Pas kowe loro kowe moro aku rapopo A B E Bahagia sak penakmu dewe Chorus : A F#m Aku ning kene G#m C#m Ratau ngenei loro F#m Dinggo kowe B E Rabakal tak lakokke A F#m Nanging kowe G#m F#m G#m A Sebalikke a - ku rapopo B E Kabeh tak tompo Interlude : A B G#m C#m F#m B E G#m C#m Pas kowe loro kowe moro aku rapopo A B E Bahagia sak penakmu dewe Chorus : A F#m Aku ning kene G#m C#m Ratau ngenei loro F#m Dinggo kowe B E Rabakal tak lakokke A F#m Nanging kowe G#m F#m G#m A Sebalikke a - ku rapopo B E Kabeh tak tompo A B Aku ning kene G#m C#m Ratau ngenei loro F#m Dinggo kowe B E Rabakal tak lakokke A B Nanging kowe G#m C#m F#m Sebalikke aku rapopo B E Kabeh tak tompo F#m Aku rapopo B E Kabeh tak tompo

Lirik Lagu Rapopo iky

Verse : Wingi kowe selalu ono neng kene Lungguh jejer bareng karo awakku Sesandingan karo mesem ngguyu Nanging semenjak ono kae Kabeh dadi bedo seko awakmu Duh Gusti kuatno ati iki Pas kowe loro kowe moro aku rapopo Bahagia sak penakmu dewe Chorus : Aku ning kene Ratau ngenei loro Dinggo kowe Rabakal tak lakokke Nanging kowe Sebalikke a - ku rapopo Kabeh tak tompo Interlude Pas kowe loro kowe moro aku rapopo Bahagia sak penakmu dewe Chorus : Aku ning kene Ratau ngenei loro Dinggo kowe Rabakal tak lakokke Nanging kowe Sebalikke a - ku rapopo Kabeh tak tompo Aku ning kene Ratau ngenei loro Dinggo kowe Rabakal tak lakokke Nanging kowe Sebalikke aku rapopo Kabeh tak tompo Aku rapopo Kabeh tak tompo

Video Youtube Rapopo iky

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru