Iklan Chord Kunci Gitar

Mung Biso Nyawang - Niken Salindry

Kunci Gitar Mung Biso Nyawang - Niken Salindry

Chord Kunci Gitar Lagu Mung Biso Nyawang Niken Salindry

Intro : Cm Verse : Cm Fm Cm Sinawang ing netro, mencorong lir cahyo Cm A# Cm Maruto hangripih sakjroning nolo A# Fm G# Cm Rumeseping rasa karoso lir samudro G# A# Cm Agawe ademe rogo lan sukmo Cm Fm Cm Dewaning asmara kekidung pujo Fm Fm Tetulungo marang janma G# Cm Kang kataman bronto Fm Cm Paringono doyo lir pindho sardulo A# Gm Cm Toroh nyowo hangregem tresno Chorus : Cm Ora mung janji A# Tresnaku bakal kabukti Fm G# Amung ndiko kangmas Cm Yekti pepujaning ati Cm Pindho lir kartiko A# Wewayangmu katon endah Fm Gm Cm Tak jogo tanpo wates tanpo sayah Interlude : Cm Cm Fm Cm Sinawang ing netro, mencorong lir cahyo Cm A# Cm Maruto hangripih sakjroning nolo A# Fm G# Cm Rumeseping rasa karoso lir samudro G# A# Cm Agawe ademe rogo lan sukmo Cm Fm Cm Dewaning asmara kekidung pujo Fm Fm Tetulungo marang janma G# Cm Kang kataman bronto Fm Cm Paringono doyo lir pindho sardulo A# Gm Cm Toroh nyowo hangregem tresno Chorus : Cm Ora mung janji A# Tresnaku bakal kabukti Fm G# Amung ndiko kangmas Cm Yekti pepujaning ati Cm Pindho lir kartiko A# Wewayangmu katon endah Fm Gm Cm Tak jogo tanpo wates tanpo sayah

Lirik Lagu Mung Biso Nyawang Niken Salindry

Verse : Sinawang ing netro, mencorong lir cahyo Maruto hangripih sakjroning nolo Rumeseping rasa karoso lir samudro Agawe ademe rogo lan sukmo Dewaning asmara kekidung pujo Tetulungo marang janma Kang kataman bronto Paringono doyo lir pindho sardulo Toroh nyowo hangregem tresno Chorus : Ora mung janji Tresnaku bakal kabukti Amung ndiko kangmas Yekti pepujaning ati Pindho lir kartiko Wewayangmu katon endah Tak jogo tanpo wates tanpo sayah Interlude Sinawang ing netro, mencorong lir cahyo Maruto hangripih sakjroning nolo Rumeseping rasa karoso lir samudro Agawe ademe rogo lan sukmo Dewaning asmara kekidung pujo Tetulungo marang janma Kang kataman bronto Paringono doyo lir pindho sardulo Toroh nyowo hangregem tresno Chorus : Ora mung janji Tresnaku bakal kabukti Amung ndiko kangmas Yekti pepujaning ati Pindho lir kartiko Wewayangmu katon endah Tak jogo tanpo wates tanpo sayah

Video Youtube Mung Biso Nyawang Niken Salindry

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru