Iklan Chord Kunci Gitar

Wegah Kelangan - Topik Sudirman

Kunci Gitar Wegah Kelangan - Topik Sudirman

Chord Kunci Gitar Lagu Wegah Kelangan Topik Sudirman

Intro : A C# F#m Em D Dm C#m F# Bm D Dm Verse : A E F#m Mandeko singmu nangis E D Aku ora tegel C#m Bm E Nek kowe wes nangis A E F#m Aku neng kene kangen E D Uwes kangen banget C#m Bm D Esemmu, ngguya ngguyu karo aku Dm C#m F#m Nanging mung konco Bm Tak pendem tresno D Dm Padahal neng ati loro Chorus : A Em Tulus tresnaku C#m C# Bacut ket awal wes F#m Kadung jeru Em A Aku bakal merjuangke D C#m Kowe karo aku Bm E Kowe karo aku A Em Sawangen aku C#m C# Bakal setyo janji F#m Nyimpen tresno iki Em C#m D Sanajan kowe dudu nggonaku Dm C#m F# Atiku pancen nggonamu Bm E A Atimu dinggo wong liyo Interlude : C# F#m Em D Dm C#m F# Bm D Dm A E/G# F#m Mandeko singmu susah E D Aku ora tegel C#m Bm E Nek kowe wes susah A E/G# F#m Mergo manis esemmu E D Apikan sliramu C#m Bm E D Marai keblasuk anggonku turu Dm C#m F#m Nanging mung konco Bm Tak pendem tresno D Dm Padahal neng ati loro Chorus : A Em Tulus tresnaku C#m C# Bacut ket awal wes F#m Kadung jeru Em A Aku bakal merjuangke D C#m Kowe karo aku Bm E Kowe karo aku A Em Sawangen aku C#m C# Bakal setyo janji F#m Nyimpen tresno iki Em A D Sanajan kowe dudu nggonaku Dm C#m F# Atiku pancen nggonamu Bm E A Atimu dinggo wong liyo C# F#m Dinggo wong liyo Em D Lan dudu aku Ending : Dm C#m F# Bm D Dm

Lirik Lagu Wegah Kelangan Topik Sudirman

Verse : Mandeko singmu nangis Aku ora tegel Nek kowe wes nangis Aku neng kene kangen Uwes kangen banget Esemmu, ngguya ngguyu karo aku anging mung konco Tak pendem tresno Padahal neng ati loro Chorus : Tulus tresnaku Bacut ket awal wes Kadung jeru Aku bakal merjuangke Kowe karo aku Kowe karo aku Sawangen aku Bakal setyo janji Nyimpen tresno iki Sanajan kowe dudu nggonaku Atiku pancen nggonamu Atimu dinggo wong liyo Interlude Mandeko singmu susah Aku ora tegel Nek kowe wes susah Mergo manis esemmu Apikan sliramu Marai keblasuk anggonku turu anging mung konco Tak pendem tresno Padahal neng ati loro Chorus : Tulus tresnaku Bacut ket awal wes Kadung jeru Aku bakal merjuangke Kowe karo aku Kowe karo aku Sawangen aku Bakal setyo janji Nyimpen tresno iki Sanajan kowe dudu nggonaku Atiku pancen nggonamu Atimu dinggo wong liyo Dinggo wong liyo Lan dudu aku

Video Youtube Wegah Kelangan Topik Sudirman

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru