Iklan Chord Kunci Gitar

Tak Sawang Karo Mesem - Happy Asmara

Kunci Gitar Tak Sawang Karo Mesem - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Tak Sawang Karo Mesem Happy Asmara

Intro : Em Bm C G Am D Em Bm C G Am D G Verse : G D Em Po raono coro liyo C D G Medot roso tanpo nggawe gelo Am D G Em Sak ora orane aku tau mok sayang C D Ngisi atimu sing lagi bimbang G D Em Po wis mantep atimu C D G Ninggal aku milih dia yang baru Am D G Em Mengko liyo dino yen ra nemu seneng C D Tak jaluk ojo bali ning atiku Chorus : Em Bm Gur tak sawang karo mesem C G Caramu ninggal aku Am D G B Pamer kemesraan ning ngarep motoku Em Bm Gur tak sawang karo mesem C G Kuat atiku nompo Am D G Lungamu ra pantes tak tangisi Interlude : Am D G G D Em Po wis mantep atimu C D G Ninggal aku milih dia yang baru Am D G Em Mengko liyo dino yen ra nemu seneng C G G Tak jaluk ojo bali ning atiku Interlude : G D Em C D Bm Em C D Chorus : Em Bm Gur tak sawang karo mesem C G Caramu ninggal aku Am D G B Pamer kemesraan ning ngarep motoku Em Bm Gur tak sawang karo mesem C G Kuat atiku nompo Am D G B Lungamu ra pantes tak tangisi Em Bm Gur tak sawang karo mesem C G Caramu ninggal aku Am D G B Pamer kemesraan ning ngarep motoku Em Bm Gur tak sawang karo mesem C G Kuat atiku nompo Am D G Lungamu ra pantes tak tangisi Am D G Lungamu ra pantes tak tangisi Ending : C D G

Lirik Lagu Tak Sawang Karo Mesem Happy Asmara

Verse : Po raono coro liyo Medot roso tanpo nggawe gelo Sak ora orane aku tau mok sayang Ngisi atimu sing lagi bimbang Po wis mantep atimu Ninggal aku milih dia yang baru Mengko liyo dino yen ra nemu seneng Tak jaluk ojo bali ning atiku Chorus : Gur tak sawang karo mesem Caramu ninggal aku Pamer kemesraan ning ngarep motoku Gur tak sawang karo mesem Kuat atiku nompo Lungamu ra pantes tak tangisi Interlude Po wis mantep atimu Ninggal aku milih dia yang baru Mengko liyo dino yen ra nemu seneng Tak jaluk ojo bali ning atiku Interlude Chorus : Gur tak sawang karo mesem Caramu ninggal aku Pamer kemesraan ning ngarep motoku Gur tak sawang karo mesem Kuat atiku nompo Lungamu ra pantes tak tangisi Gur tak sawang karo mesem Caramu ninggal aku Pamer kemesraan ning ngarep motoku Gur tak sawang karo mesem Kuat atiku nompo Lungamu ra pantes tak tangisi Lungamu ra pantes tak tangisi

Video Youtube Tak Sawang Karo Mesem Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru