Iklan Chord Kunci Gitar

Perkoro Corona - Dageloss

Kunci Gitar Perkoro Corona - Dageloss

Chord Kunci Gitar Lagu Perkoro Corona Dageloss

Intro : C G Verse : C G Pirang-pirang dino Em D Ora ngopo-ngopo C G Tangi turu mangan Em D Mbalek mlebu kamar mapan C G Tak lakoni ikhlas Em D Kepengen tetep waras C G Badhe sambat sinten Em D Pancen kahanane ngeten Chorus : G D Rembulan sing setio padang Em Nyenteri sepine dalan C Perkoro virus corona D G Nggawe mumet sak dunia D Duh Gusti kulo nyuwun tulung Em Musibah enggal'e rampung C Kersane kulo lan rencang D C Saged pados sandang pangan Interlude : D C D G D Em C D E Chorus 2 : A E Rembulan sing setio padang F#m Nyenteri sepine dalan D Perkoro virus corona E A Nggawe mumet sak dunia E Duh Gusti kulo nyuwun tulung F#m Musibah enggal'e rampung D Kersane kulo lan rencang E A Saged pados sandang pangan E Rembulan sing setio padang F#m Nyenteri sepine dalan D Perkoro virus corona E A Nggawe mumet sak dunia E Duh Gusti kulo nyuwun tulung F#m Musibah enggal'e rampung D Kersane kulo lan rencang E D Saged pados sandang pangan Ending : E D E A

Lirik Lagu Perkoro Corona Dageloss

Verse : Pirang-pirang dino Ora ngopo-ngopo Tangi turu mangan Mbalek mlebu kamar mapan Tak lakoni ikhlas Kepengen tetep waras Badhe sambat sinten Pancen kahanane ngeten Chorus : Rembulan sing setio padang Nyenteri sepine dalan Perkoro virus corona Nggawe mumet sak dunia Duh Gusti kulo nyuwun tulung Musibah enggal'e rampung Kersane kulo lan rencang Saged pados sandang pangan Interlude Chorus 2 : Rembulan sing setio padang Nyenteri sepine dalan Perkoro virus corona Nggawe mumet sak dunia Duh Gusti kulo nyuwun tulung Musibah enggal'e rampung Kersane kulo lan rencang Saged pados sandang pangan Rembulan sing setio padang Nyenteri sepine dalan Perkoro virus corona Nggawe mumet sak dunia Duh Gusti kulo nyuwun tulung Musibah enggal'e rampung Kersane kulo lan rencang Saged pados sandang pangan

Video Youtube Perkoro Corona Dageloss

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru