Iklan Chord Kunci Gitar

Penakke Wae - Mergo Enak

Kunci Gitar Penakke Wae - Mergo Enak

Chord Kunci Gitar Lagu Penakke Wae Mergo Enak

Intro : G Cm G Cm Verse : G Bm Gek winginane Em Malem minggon ro kowe C Tanganku tok genggem D Jare tresnomu nggo aku Bm Em Wingi kahanane sumringah tenan Am Lah kok saiki ngajak bubaran D G D Alesanmu wagu tenan G Bm Em Koyo raono liane neng kene C D Aku ora leren le mikirke kowe Bm Em Padahal kowe sing nglarani aku Am Ninggalke aku milih wong liyo D G Sing tok piker bakal mulyo Chorus : C D Saiki kowe lagi seneng-senenge G Bm Ndono ndene karo yangmu E Sing anyar kae Am D Aku neng kene nambani loroku G Sing ora mari mari oh C D Saiki kowe lagi bungah bungahe G Bm Update status pamer yangmu E Sing anyar kae Am D Penakke wae aku dadi ngerti G Tresnamu ra tulus suci Interlude : C D G Bm E Am D G G Bm Em Koyo raono liane neng kene C D Aku ora leren le mikirke kowe Bm Em Padahal kowe sing nglarani aku Am Ninggalke aku milih wong liyo D G Sing tok piker bakal mulyo Chorus : C D Saiki kowe lagi seneng-senenge G Bm Ndono ndene karo yangmu E Sing anyar kae Am D Aku neng kene nambani loroku G Sing ora mari mari oh C D Saiki kowe lagi bungah bungahe G Bm Update status pamer yangmu E Sing anyar kae Am D Penakke wae aku dadi ngerti G Tresnamu ra tulus suci Am D Penakke wae tak dongakke kowe G Ayem tentrem sak lawase

Lirik Lagu Penakke Wae Mergo Enak

Verse : Gek winginane Malem minggon ro kowe Tanganku tok genggem Jare tresnomu nggo aku Wingi kahanane sumringah tenan Lah kok saiki ngajak bubaran Alesanmu wagu tenan Koyo raono liane neng kene Aku ora leren le mikirke kowe Padahal kowe sing nglarani aku Ninggalke aku milih wong liyo Sing tok piker bakal mulyo Chorus : Saiki kowe lagi seneng-senenge Ndono ndene karo yangmu Sing anyar kae Aku neng kene nambani loroku Sing ora mari mari oh Saiki kowe lagi bungah bungahe Update status pamer yangmu Sing anyar kae Penakke wae aku dadi ngerti Tresnamu ra tulus suci Interlude Koyo raono liane neng kene Aku ora leren le mikirke kowe Padahal kowe sing nglarani aku Ninggalke aku milih wong liyo Sing tok piker bakal mulyo Chorus : Saiki kowe lagi seneng-senenge Ndono ndene karo yangmu Sing anyar kae Aku neng kene nambani loroku Sing ora mari mari oh Saiki kowe lagi bungah bungahe Update status pamer yangmu Sing anyar kae Penakke wae aku dadi ngerti Tresnamu ra tulus suci Penakke wae tak dongakke kowe Ayem tentrem sak lawase

Video Youtube Penakke Wae Mergo Enak

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru