Iklan Chord Kunci Gitar

Pamer Bojo - Via Vallen

Kunci Gitar Pamer Bojo - Via Vallen

Chord Kunci Gitar Lagu Pamer Bojo Via Vallen

Intro : D G D Bm F#m G A F#m Bm G A D Verse : D G D Koyo ngene rasane wong nandang kangen Bm F#m Rino wengi atiku rasane peteng G A F#m Bm Tansah kelingan.. kepengen nyawang G Em A Sedelo wae uwis emoh tenan Interlude : G A D G D Cidro janji tegane kowe ngapusi Bm F#m Nganti seprene suwene aku ngenteni G A F#m Bm Nangis batinku nggrantes uripku Em A D Teles kebes netes eluh ning dadaku Interlude : Bm F#m G D Bm F#m G A D A Chorus : D F#m Dudu klambi anyar G Sing ning njero lemariku Em Nanging bojo anyar A Sing mbok pamerke ning aku Interlude : G A D D F#m Dudu wangi mawar G Sing tak sawang ning mripatku Em Nanging kowe lali A Nglarani wong koyo aku G A Ning opo seneng aku F#m Bm Yen mung nggawe laraku Em A D A Pamer bojo anyar ning ngarepku D G D Cidro janji tegane kowe ngapusi Bm F#m Nganti seprene suwene aku ngenteni G A F#m Bm Nangis batinku nggrantes uripku Em A D Teles kebes netes eluh ning dadaku Interlude : Bm F#m G D Bm F#m G A D A Chorus : D F#m Dudu klambi anyar G Sing ning njero lemariku Em Nanging bojo anyar A Sing mbok pamerke ning aku Interlude : G A D D F#m Dudu wangi mawar G Sing tak sawang ning mripatku Em Nanging kowe lali A Nglarani wong koyo aku G A Ning opo seneng aku F#m Bm Yen mung nggawe laraku Em A D Pamer bojo anyar ning ngarepku G A Ning opo seneng aku F#m Bm Yen mung nggawe laraku Em A D Pamer bojo anyar ning ngarepku

Lirik Lagu Pamer Bojo Via Vallen

Verse : Koyo ngene rasane wong nandang kangen Rino wengi atiku rasane peteng Tansah kelingan.. kepengen nyawang Sedelo wae uwis emoh tenan Interlude Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti seprene suwene aku ngenteni Nangis batinku nggrantes uripku Teles kebes netes eluh ning dadaku Interlude Chorus : Dudu klambi anyar Sing ning njero lemariku Nanging bojo anyar Sing mbok pamerke ning aku Interlude Dudu wangi mawar Sing tak sawang ning mripatku Nanging kowe lali Nglarani wong koyo aku Ning opo seneng aku Yen mung nggawe laraku Pamer bojo anyar ning ngarepku Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti seprene suwene aku ngenteni Nangis batinku nggrantes uripku Teles kebes netes eluh ning dadaku Interlude Chorus : Dudu klambi anyar Sing ning njero lemariku Nanging bojo anyar Sing mbok pamerke ning aku Interlude Dudu wangi mawar Sing tak sawang ning mripatku Nanging kowe lali Nglarani wong koyo aku Ning opo seneng aku Yen mung nggawe laraku Pamer bojo anyar ning ngarepku Ning opo seneng aku Yen mung nggawe laraku Pamer bojo anyar ning ngarepku

Video Youtube Pamer Bojo Via Vallen

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru