Pamer Bojo - Via Vallen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Pamer Bojo
Via Vallen

Intro :
D  G  D    Bm  F#m
G  A  F#m  Bm
G  A  D

Verse :
        D         G              D
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Bm                 F#m
Rino wengi atiku rasane peteng
G          A      F#m      Bm
Tansah kelingan   kepengen nyawang
    G       Em       A
Sedelo wae uwis emoh tenan

Interlude :
G  A

      D            G         D
Cidro janji tegane kowe ngapusi
            Bm                  F#m
Nganti seprene suwene aku ngenteni
G           A       F#m     Bm
Nangis batinku   nggrantes uripku
        Em         A          D
Teles kebes netes eluh ning dadaku

Interlude :
Bm  F#m  G  D
Bm  F#m  G  A  D  A

Chorus :
  D          F#m
Dudu klambi anyar
             G
Sing ning njero lemariku
  Em
Nanging bojo anyar
            A
Sing mbok pamerke ning aku

Interlude :
G   A   D

  D        F#m
Dudu wangi mawar
           G
Sing tak sawang ning mripatku
  Em
Nanging kowe lali
         A
Nglarani wong koyo aku

G          A
Ning opo seneng aku
F#m             Bm
Yen mung nggawe laraku
Em         A             D     A
Pamer bojo anyar ning ngarepku

      D            G         D
Cidro janji tegane kowe ngapusi
            Bm                  F#m
Nganti seprene suwene aku ngenteni
G           A       F#m     Bm
Nangis batinku   nggrantes uripku
        Em         A          D
Teles kebes netes eluh ning dadaku

Interlude :
Bm  F#m  G  D
Bm  F#m  G  A  D  A

Chorus :
  D          F#m
Dudu klambi anyar
             G
Sing ning njero lemariku
  Em
Nanging bojo anyar
            A
Sing mbok pamerke ning aku

Interlude :
G   A   D

  D        F#m
Dudu wangi mawar
           G
Sing tak sawang ning mripatku
  Em
Nanging kowe lali
         A
Nglarani wong koyo aku

G          A
Ning opo seneng aku
F#m             Bm
Yen mung nggawe laraku
Em         A             D
Pamer bojo anyar ning ngarepku

Ending :
G          A
Ning opo seneng aku
F#m             Bm
Yen mung nggawe laraku
Em         A             D
Pamer bojo anyar ning ngarepku
Lirik Lagu Pamer Bojo
Via Vallen

Verse :
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepengen nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Interlude

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh ning dadaku

Interlude

Chorus :
Dudu klambi anyar
Sing ning njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke ning aku

Interlude

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang ning mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Ning opo seneng aku
Yen mung nggawe laraku
Pamer bojo anyar ning ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh ning dadaku

Interlude

Chorus :
Dudu klambi anyar
Sing ning njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke ning aku

Interlude

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang ning mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Ning opo seneng aku
Yen mung nggawe laraku
Pamer bojo anyar ning ngarepku

Ending :
Ning opo seneng aku
Yen mung nggawe laraku
Pamer bojo anyar ning ngarepku