Iklan Chord Kunci Gitar

Ngerteni Kowe - Happy Asmara

Kunci Gitar Ngerteni Kowe - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Ngerteni Kowe Happy Asmara

Intro : C G Am Em F C Dm G Verse : C F Tak akoni aku iki memang salah Dm G Tresno kowe sing wis we'e de'e Em Am Yen tak pendem aku ora iso Dm Yen roso ki tak omongno F G Aku iso tambah duso C F Mungkin iki kabeh uwis garise Dm G Aku.. kudu iso ngikhlaske Em Am Opo pancen iki wis nasibku Dm Kudu iso nglalekke kowe F G Mending ra sah diterusne Chorus : Em Mungkin iki wis takdire Dm F Aku karo kowe sakmene wae G Ora perlu diterusne C E Aku milih pisahan Am F Dudu mergo uwis ra sayang Dm Nanging mergo aku ngerteni F G C Yen aku salah mergo aku tresno kowe Interlude : C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G C C F Mungkin iki kabeh uwis garise Dm G Aku.. kudu iso ngikhlaske Em Am Opo pancen iki wis nasibku Dm Kudu iso nglalekke kowe F G Mending ra sah diterusne Chorus : Em Mungkin iki wis takdire Dm F Aku karo kowe sakmene wae G Ora perlu diterusne C E Aku milih pisahan Am F Dudu mergo uwis ra sayang Dm Nanging mergo aku ngerteni F G C G Yen aku salah mergo aku tresno kowe Em Mungkin iki wis takdire Dm F Aku karo kowe sakmene wae G Ora perlu diterusne C E Aku milih pisahan Am F Dudu mergo uwis ra sayang Dm Nanging mergo aku ngerteni F G C Yen aku salah mergo aku tresno kowe

Lirik Lagu Ngerteni Kowe Happy Asmara

Verse : Tak akoni aku iki memang salah Tresno kowe sing wis we'e de'e Yen tak pendem aku ora iso Yen roso ki tak omongno Aku iso tambah duso Mungkin iki kabeh uwis garise Aku.. kudu iso ngikhlaske Opo pancen iki wis nasibku Kudu iso nglalekke kowe Mending ra sah diterusne Chorus : Mungkin iki wis takdire Aku karo kowe sakmene wae Ora perlu diterusne Aku milih pisahan Dudu mergo uwis ra sayang Nanging mergo aku ngerteni Yen aku salah mergo aku tresno kowe Interlude Mungkin iki kabeh uwis garise Aku.. kudu iso ngikhlaske Opo pancen iki wis nasibku Kudu iso nglalekke kowe Mending ra sah diterusne Chorus : Mungkin iki wis takdire Aku karo kowe sakmene wae Ora perlu diterusne Aku milih pisahan Dudu mergo uwis ra sayang Nanging mergo aku ngerteni Yen aku salah mergo aku tresno kowe Mungkin iki wis takdire Aku karo kowe sakmene wae Ora perlu diterusne Aku milih pisahan Dudu mergo uwis ra sayang Nanging mergo aku ngerteni Yen aku salah mergo aku tresno kowe

Video Youtube Ngerteni Kowe Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru