Iklan Chord Kunci Gitar

Lintang Ati - Dwi Putra

Kunci Gitar Lintang Ati - Dwi Putra

Chord Kunci Gitar Lagu Lintang Ati Dwi Putra

Intro : G Bm C D G Am Em C D G Verse : G Lintang sing ono ning wengi Bm Gawe kengen ati C Ati sing tansah D G Nandang kasmaran iki Am Endahe esemmu Em Gawe bungahe atiku C D Mung sliramu pepujaning atiku G Ning awang katon netramu Bm Ing saben wengiku C D G Keroso ing sumilire angin dalu Am Sliramu doh ningmas Em Seng dadi memanike kalbu C D Mung sliramu sing ono ning atiku G Aku tresno sliramu Interlude : C D G Chorus : Em Bm Ning angin tak titepne C G Roso kangen marang sliramu C G Nadyan batin pingin ketemu Am D Amung iso nyawang fotomu Em Bm Abote mendem kengen C G Kangen sing ning njero dodoku C G Gedine roso tresno iki Am D G Amung tak simpen ning njero ati Interlude : G Bm C G Am D G Am Bm C D G G Lintang sing ono ning wengi Bm Gawe kengen ati C Ati sing tansah D G Nandang kasmaran iki Am Endahe esemmu Em Gawe bungahe atiku C D Mung sliramu pepujaning atiku G Ning awang katon netramu Bm Ing saben wengiku C D G Keroso ing sumilire angin dalu Am Sliramu doh ningmas Em Seng dadi memanike kalbu C D Mung sliramu sing ono ning atiku G Aku tresno sliramu Interlude : C D G Chorus : Em Bm Ning angin tak titepne C G Roso kangen marang sliramu C G Nadyan batin pingin ketemu Am D Amung iso nyawang fotomu Em Bm Abote mendem kengen C G Kangen sing ning njero dodoku C G Gedine roso tresno iki Am D G Amung tak simpen ning njero ati

Lirik Lagu Lintang Ati Dwi Putra

Verse : Lintang sing ono ning wengi Gawe kengen ati Ati sing tansah Nandang kasmaran iki Endahe esemmu Gawe bungahe atiku Mung sliramu pepujaning atiku Ning awang katon netramu Ing saben wengiku Keroso ing sumilire angin dalu Sliramu doh ningmas Seng dadi memanike kalbu Mung sliramu sing ono ning atiku Aku tresno sliramu Interlude Chorus : Ning angin tak titepne Roso kangen marang sliramu Nadyan batin pingin ketemu Amung iso nyawang fotomu Abote mendem kengen Kangen sing ning njero dodoku Gedine roso tresno iki Amung tak simpen ning njero ati Interlude Lintang sing ono ning wengi Gawe kengen ati Ati sing tansah Nandang kasmaran iki Endahe esemmu Gawe bungahe atiku Mung sliramu pepujaning atiku Ning awang katon netramu Ing saben wengiku Keroso ing sumilire angin dalu Sliramu doh ningmas Seng dadi memanike kalbu Mung sliramu sing ono ning atiku Aku tresno sliramu Interlude Chorus : Ning angin tak titepne Roso kangen marang sliramu Nadyan batin pingin ketemu Amung iso nyawang fotomu Abote mendem kengen Kangen sing ning njero dodoku Gedine roso tresno iki Amung tak simpen ning njero ati

Video Youtube Lintang Ati Dwi Putra

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru