Iklan Chord Kunci Gitar

Dwi Putra - Berjuang Demi Kowe

Kunci Gitar Dwi Putra - Berjuang Demi Kowe

Chord Kunci Gitar Lagu Dwi Putra Berjuang Demi Kowe

Intro : B F# G#m D#m E B C#m F# Verse : B F# Nganti tekan saiki G#m D#m Isih ngebeki ati E F# B Sliramu sing tak sayang-sayang E F# B Ora tau ilang ko atiku B F# Senadyan adoh omah G#m D#m Janji tetep tak rumat E F# B Tak lakoni kabeh demi kowe E F# B Nggolek rejeki mung kanggo kowe Chorus : B F# Aku berjuang kanggo kowe G#m D#m Demi kowe sayang E B Aku lilo soro demi kowe C#m F# Iso bahagia B F# Aku berjuang kanggo kowe G#m D#m Demi kowe sayang E Kabeh tak lakoni C#m F# B Asal kowe ora tau nyulayani Interlude : E D#m C#m F# E D#m C#m F# B B F# Senadyan adoh omah G#m D#m Janji tetep tak rumat E F# B Tak lakoni kabeh demi kowe E F# B Nggolek rejeki mung kanggo kowe Chorus : B F# Aku berjuang kanggo kowe G#m D#m Demi kowe sayang E B Aku lilo soro demi kowe C#m F# Iso bahagia B F# Aku berjuang kanggo kowe G#m D#m Demi kowe sayang E Kabeh tak lakoni C#m F# B Asal kowe ora tau nyulayani B F# Aku berjuang kanggo kowe G#m D#m Demi kowe sayang E B Aku lilo soro demi kowe C#m F# Iso bahagia B F# Aku berjuang kanggo kowe G#m D#m Demi kowe sayang E Kabeh tak lakoni C#m F# B Asal kowe ora tau nyulayani Ending : E F# B

Lirik Lagu Dwi Putra Berjuang Demi Kowe

Verse : Nganti tekan saiki Isih ngebeki ati Sliramu sing tak sayang-sayang Ora tau ilang ko atiku Senadyan adoh omah Janji tetep tak rumat Tak lakoni kabeh demi kowe Nggolek rejeki mung kanggo kowe Chorus : Aku berjuang kanggo kowe Demi kowe sayang Aku lilo soro demi kowe Iso bahagia Aku berjuang kanggo kowe Demi kowe sayang Kabeh tak lakoni Asal kowe ora tau nyulayani Interlude Senadyan adoh omah Janji tetep tak rumat Tak lakoni kabeh demi kowe Nggolek rejeki mung kanggo kowe Chorus : Aku berjuang kanggo kowe Demi kowe sayang Aku lilo soro demi kowe Iso bahagia Aku berjuang kanggo kowe Demi kowe sayang Kabeh tak lakoni Asal kowe ora tau nyulayani Aku berjuang kanggo kowe Demi kowe sayang Aku lilo soro demi kowe Iso bahagia Aku berjuang kanggo kowe Demi kowe sayang Kabeh tak lakoni Asal kowe ora tau nyulayani

Video Youtube Dwi Putra Berjuang Demi Kowe

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru