Iklan Chord Kunci Gitar

Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza

Kunci Gitar Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza

Chord Kunci Gitar Lagu Seko Opo Atimu Sandios Pendhoza

Intro : D E C# F#m D E A Verse : A Bm Dalane cerito aku ro koe F#m E Wis akeh tantangane A Bm Urip bareng karo koe F#m E Mesti ono godane A Bm Nanging koe mesti sabar F#m E Dinggo aku atimu jembar A D Ora mundur nggonmu nandur F#m E Tresna ro aku ratau luntur D E Seka opo atimu kui C#m F# Kuate ngungkuli wesi D E Seka opo atimu kui C# F#m Ngadek jejeg senajan tak larani Chorus : D E Saiki tresnaku yo mung nggo koe C#m F#m Tak pasrahke kabeh sak ragane D E A A7 Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku D E Mung sewu siji wong koyo koe C# F#m Rabakal tak sia-siake D E A Muga aku ro koe iso tekan sak lawase Interlude : D E C# F#m D E A Bm C#m D E D E Seka opo atimu kui C#m F# Kuate ngungkuli wesi D E Seka opo atimu kui C# F#m Ngadek jejeg senajan tak larani Chorus : D E Saiki tresnaku yo mung nggo koe C#m F#m Tak pasrahke kabeh sak ragane D E A A7 Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku D E Mung sewu siji wong koyo koe C# F#m Rabakal tak sia-siake D E A Muga aku ro koe iso tekan sak lawase D E Saiki tresnaku yo mung nggo koe C#m F#m Tak pasrahke kabeh sak ragane D E A A7 Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku D E C# F#m Wutuh rasaku.. iki nggo sliramu (Mung sewu siji wong koyo koe) (Rabakal tak sia-siake) D E A Rabakal ngelarani atimu (Muga aku ro koe iso tekan sak lawase) D Muga aku ro koe E A Iso tekan sak lawase

Lirik Lagu Seko Opo Atimu Sandios Pendhoza

Verse : Dalane cerito aku ro koe Wis akeh tantangane Urip bareng karo koe Mesti ono godane Nanging koe mesti sabar Dinggo aku atimu jembar Ora mundur nggonmu nandur Tresna ro aku ratau luntur Seka opo atimu kui Kuate ngungkuli wesi Seka opo atimu kui Ngadek jejeg senajan tak larani Chorus : Saiki tresnaku yo mung nggo koe Tak pasrahke kabeh sak ragane Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku Mung sewu siji wong koyo koe Rabakal tak sia-siake Muga aku ro koe iso tekan sak lawase Interlude Seka opo atimu kui Kuate ngungkuli wesi Seka opo atimu kui Ngadek jejeg senajan tak larani Chorus : Saiki tresnaku yo mung nggo koe Tak pasrahke kabeh sak ragane Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku Mung sewu siji wong koyo koe Rabakal tak sia-siake Muga aku ro koe iso tekan sak lawase Saiki tresnaku yo mung nggo koe Tak pasrahke kabeh sak ragane Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku Wutuh rasaku.. iki nggo sliramu (Mung sewu siji wong koyo koe) (Rabakal tak sia-siake) Rabakal ngelarani atimu (Muga aku ro koe iso tekan sak lawase) Muga aku ro koe Iso tekan sak lawase

Video Youtube Seko Opo Atimu Sandios Pendhoza

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru