Iklan Chord Kunci Gitar

Lara Ati - Dory Harsa

Kunci Gitar Lara Ati - Dory Harsa

Chord Kunci Gitar Lagu Lara Ati Dory Harsa

Intro : Bm G F# Verse : Bm F#m Kelingan tahun wingi G D Kowe ngucapke janji Em Salahku opo Bm F# Nganti katresnanmu lungo Bm F#m Jujur aku moh kelangan G D Amergo isih sayang Em Tingali rasa iki Bm Suk kowe bakal ngerti G F# Setioku wis kepati Chorus : Bm Em Tresnoku yo gur mung siji A D F# Kowe wis ning njero ati Bm Em Sinten sakniki nglarani G Medotke janji Em F# Nganti aku pengen mati Bm Maturnuwun kulo lara ati Interlude : Em D C#m Bm F# Bm F#m Jujur aku moh kelangan G D Amergo isih sayang Em Tingali rasa iki Bm Suk kowe bakal ngerti G F# Setioku wis kepati Chorus : Bm Em Tresnoku yo gur mung siji A D F# Kowe wis ning njero ati Bm Em Sinten sakniki nglarani G Medotke janji Em F# Nganti aku pengen mati Bm Em Tresnoku yo gur mung siji A D F# Kowe wis ning njero ati Bm Em Sinten sakniki nglarani G Medotke janji Em F# Nganti aku pengen mati Bm Maturnuwun kulo lara ati Em D C#m Bm F# Bm Huuu uu uuu uu uuu lara ati

Lirik Lagu Lara Ati Dory Harsa

Verse : Kelingan tahun wingi Kowe ngucapke janji Salahku opo Nganti katresnanmu lungo Jujur aku moh kelangan mergo isih sayang Tingali rasa iki Suk kowe bakal ngerti Setioku wis kepati Chorus : Tresnoku yo gur mung siji Kowe wis ning njero ati Sinten sakniki nglarani Medotke janji Nganti aku pengen mati Maturnuwun kulo lara ati Interlude Jujur aku moh kelangan Amergo isih sayang Tingali rasa iki Suk kowe bakal ngerti Setioku wis kepati Chorus : Tresnoku yo gur mung siji Kowe wis ning njero ati Sinten sakniki nglarani Medotke janji Nganti aku pengen mati Tresnoku yo gur mung siji Kowe wis ning njero ati Sinten sakniki nglarani Medotke janji Nganti aku pengen mati Maturnuwun kulo lara ati Huuu uu uuu uu uuu lara ati

Video Youtube Lara Ati Dory Harsa

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru