Iklan Chord Kunci Gitar

Kudune Aku - Intan Rahma

Kunci Gitar Kudune Aku - Intan Rahma

Chord Kunci Gitar Lagu Kudune Aku Intan Rahma

Intro : F# C# D#m A#m B F# D#m C# F# Verse : F# C# D#m A#m Uwes tak cubo, cubo ngikhlaske kowe B F# G#m C# Aku ra yakin kuat, kuat lehku ndelokke F# C# D#m A#m Kepiye ra loro aku wes kadung tresno B F# Malah mbok tinggal lungo D#m C# Rabi ro wong liyo F# C# D#m A#m Ninggal cerito tanpo mutuske aku B F# G#m C# Iseh ra nyongko loro tenan atiku F# C# D#m A#m Senajan perih kahanane wes ngene B F# D#m C# Aku kudu isoh nompo kenyataane A#m D#m Pacaran suwe urung mesti dadi B C# Selama iki jodone wong tak jagani Chorus : F# D#m B C# Kudune aku sing neng sandingmu A#m D#m Koyo mbiyen janjine B C# Bebarengan tekan kene F# D#m B C# Suwene mlaku salah dalanmu A#m D#m Tak gandeng mrene B C# F# C# Neng kowe malah nggandeng liyane F# C# Mberebes mili eluh iki ning pipi D#m A#m Jebul sio-sio aku adoh njogo ati B Aku sing nandur F# Ning aku sing kudu mundur D#m Mung ngunduh paite C# Atiku mbok gawe ajur F# Kok perih ngene C# Rasane urung percoyo D#m Aku lungo sedelo A#m Kowe nggandeng tresno liyo B Kudune aku F# Sing bersanding neng kono D#m Nanging ora ngiro C# Kenyataane wes bedo A#m D#m Pacaran suwe urung mesti dadi B C# Selama iki jodone wong tak jagani F# C# D#m A#m Ninggal cerito tanpo mutuske aku B F# G#m C# Iseh ra nyongko loro tenan atiku F# C# D#m A#m Senajan perih kahanane wes ngene B F# D#m C# Aku kudu isoh nompo kenyataane A#m D#m Pacaran suwe urung mesti dadi B C# Selama iki jodone wong tak jagani Chorus : F# D#m B C# Kudune aku sing neng sandingmu A#m D#m Koyo mbiyen janjine B C# Bebarengan tekan kene F# D#m B C# Suwene mlaku salah dalanmu A#m D#m Tak gandeng mrene B C# F# C# Neng kowe malah nggandeng liyane F# D#m B C# Kudune aku sing neng sandingmu A#m D#m Koyo mbiyen janjine B C# Bebarengan tekan kene F# D#m B C# Suwene mlaku salah dalanmu A#m D#m Tak gandeng mrene B C# F# Neng kowe malah nggandeng liyane B C# F# Neng kowe malah menggok dalane

Lirik Lagu Kudune Aku Intan Rahma

Verse : Uwes tak cubo, cubo ngikhlaske kowe Aku ra yakin kuat, kuat lehku ndelokke Kepiye ra loro aku wes kadung tresno Malah mbok tinggal lungo Rabi ro wong liyo Ninggal cerito tanpo mutuske aku Iseh ra nyongko loro tenan atiku Senajan perih kahanane wes ngene Aku kudu isoh nompo kenyataane Pacaran suwe urung mesti dadi Selama iki jodone wong tak jagani Chorus : Kudune aku sing neng sandingmu Koyo mbiyen janjine Bebarengan tekan kene Suwene mlaku salah dalanmu Tak gandeng mrene Neng kowe malah nggandeng liyane Mberebes mili eluh iki ning pipi Jebul sio-sio aku adoh njogo ati Aku sing nandur Ning aku sing kudu mundur Mung ngunduh paite Atiku mbok gawe ajur Kok perih ngene Rasane urung percoyo Aku lungo sedelo Kowe nggandeng tresno liyo Kudune aku Sing bersanding neng kono Nanging ora ngiro Kenyataane wes bedo Pacaran suwe urung mesti dadi Selama iki jodone wong tak jagani Ninggal cerito tanpo mutuske aku Iseh ra nyongko loro tenan atiku Senajan perih kahanane wes ngene Aku kudu isoh nompo kenyataane Pacaran suwe urung mesti dadi Selama iki jodone wong tak jagani Chorus : Kudune aku sing neng sandingmu Koyo mbiyen janjine Bebarengan tekan kene Suwene mlaku salah dalanmu Tak gandeng mrene Neng kowe malah nggandeng liyane Kudune aku sing neng sandingmu Koyo mbiyen janjine Bebarengan tekan kene Suwene mlaku salah dalanmu Tak gandeng mrene Neng kowe malah nggandeng liyane Neng kowe malah menggok dalane

Video Youtube Kudune Aku Intan Rahma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru