Iklan Chord Kunci Gitar

Kuat Ati - Agung Pradanta

Kunci Gitar Kuat Ati - Agung Pradanta

Chord Kunci Gitar Lagu Kuat Ati Agung Pradanta

Intro : G D C G D C Verse : G C Kowe mbiyen tau janji karo aku D G Bakal ngancani urip tekan matiku E Am Saiki kowe tego janjimu mung ora cetho C D Nangis batinku nganti nyesek neng dodo G C Opo pancen mergo kahanan uripku D G Durung iso nyukupi kebutuhanmu E Am Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo C D Loro ati iki remuk ati iki Chorus : C D G Aku sing mbiyen tau neng uripmu E Am Sing mbiyen tau ngisi wektu D G G7 Nalikane sesandhingan ro sliramu C D G Nanging saiki wis bedo kahanan uripku E Am Kowe pindah ke lain hati D C Cm G Aku kudu kuat ati huu uuu Interlude : C Cm G G C Opo pancen mergo kahanan uripku D G Durung iso nyukupi kebutuhanmu E Am Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo C D Loro ati iki remuk ati iki Chorus : C D G Aku sing mbiyen tau neng uripmu E Am Sing mbiyen tau ngisi wektu D G G7 Nalikane sesandhingan ro sliramu C D G Nanging saiki wis bedo kahanan uripku E Am Kowe pindah ke lain hati D G G-F#m-Em Aku kudu kuat ati C D G Aku.. kudu kuat ati

Lirik Lagu Kuat Ati Agung Pradanta

Verse : Kowe mbiyen tau janji karo aku Bakal ngancani urip tekan matiku Saiki kowe tego janjimu mung ora cetho Nangis batinku nganti nyesek neng dodo Opo pancen mergo kahanan uripku Durung iso nyukupi kebutuhanmu Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo Loro ati iki remuk ati iki Chorus : Aku sing mbiyen tau neng uripmu Sing mbiyen tau ngisi wektu Nalikane sesandhingan ro sliramu Nanging saiki wis bedo kahanan uripku Kowe pindah ke lain hati Aku kudu kuat ati huu uuu Interlude Opo pancen mergo kahanan uripku Durung iso nyukupi kebutuhanmu Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo Loro ati iki remuk ati iki Chorus : Aku sing mbiyen tau neng uripmu Sing mbiyen tau ngisi wektu Nalikane sesandhingan ro sliramu Nanging saiki wis bedo kahanan uripku Kowe pindah ke lain hati Aku kudu kuat ati Aku.. kudu kuat ati

Video Youtube Kuat Ati Agung Pradanta

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru