Iklan Chord Kunci Gitar

Eling Taiwan - Didi Kempot

Kunci Gitar Eling Taiwan - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Eling Taiwan Didi Kempot

Intro : G Am D G Em G Am D G Verse : G Koyo ngene rasane wong kangen bojo Am Meh rong tahun suwene kowe neng kono Em Rino wengi isaku mung nyawang poto Am D Kepingin nyusul nglangi segarane jero G Neng Taiwan aduh dik tak impi-impi Am Rino wengi neng netro tansah ngatoni Em Nganti kapan tekamu tak anti-anti Am D G Mulih slamet kepethuk nggowo rejeki Interlude : Em G Am D G Em Jauh di mata selalu dekat di hati Am D G Senajan adoh aku setya ngenteni Interlude : Am D G Em Jauh di mata slalu dekat di hati Am D G D Sak tekamu ko Taiwan tak enteni G Koyo ngene rasane wong kangen bojo Am Meh rong tahun suwene kowe neng kono Em Rino wengi isaku mung nyawang poto Am D G Kepingin nyusul nglangi segarane jero Interlude : G Am D G Em G Am D G G Koyo ngene rasane wong kangen bojo Am Meh rong tahun suwene kowe neng kono Em Rino wengi isaku mung nyawang poto Am D G Kepingin nyusul nglangi segarane jero G Neng Taiwan aduh dik tak impi-impi Am Rino wengi neng netro tansah ngatoni Em Nganti kapan tekamu tak anti-anti Am D G Mulih slamet kepethuk nggowo rejeki Interlude : Em G Am D G Em Jauh di mata selalu dekat di hati Am D G Senajan adoh aku setya ngenteni Interlude : Am D G Em Jauh di mata slalu dekat di hati Am D G D Sak tekamu ko Taiwan tak enteni G Koyo ngene rasane wong kangen bojo Am Meh rong tahun suwene kowe neng kono Em Rino wengi isaku mung nyawang poto Am D G Kepingin nyusul nglangi segarane jero Ending : Am D G

Lirik Lagu Eling Taiwan Didi Kempot

Verse : Koyo ngene rasane wong kangen bojo Meh rong tahun suwene kowe neng kono Rino wengi isaku mung nyawang poto Kepingin nyusul nglangi segarane jero Neng Taiwan aduh dik tak impi-impi Rino wengi neng netro tansah ngatoni Nganti kapan tekamu tak anti-anti Mulih slamet kepethuk nggowo rejeki Interlude Jauh di mata selalu dekat di hati Senajan adoh aku setya ngenteni Interlude Jauh di mata slalu dekat di hati Sak tekamu ko Taiwan tak enteni Koyo ngene rasane wong kangen bojo Meh rong tahun suwene kowe neng kono Rino wengi isaku mung nyawang poto Kepingin nyusul nglangi segarane jero Interlude Koyo ngene rasane wong kangen bojo Meh rong tahun suwene kowe neng kono Rino wengi isaku mung nyawang poto Kepingin nyusul nglangi segarane jero Neng Taiwan aduh dik tak impi-impi Rino wengi neng netro tansah ngatoni Nganti kapan tekamu tak anti-anti Mulih slamet kepethuk nggowo rejeki Interlude Jauh di mata selalu dekat di hati Senajan adoh aku setya ngenteni Interlude Jauh di mata slalu dekat di hati Sak tekamu ko Taiwan tak enteni Koyo ngene rasane wong kangen bojo Meh rong tahun suwene kowe neng kono Rino wengi isaku mung nyawang poto Kepingin nyusul nglangi segarane jero

Video Youtube Eling Taiwan Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru