Iklan Chord Kunci Gitar

Eleng Gematimu - Woro Widowati

Kunci Gitar Eleng Gematimu - Woro Widowati

Chord Kunci Gitar Lagu Eleng Gematimu Woro Widowati

Intro : F# C#/F D#m C# B G# C# Verse : F# Kelingan naliko kowe A#m Sumende neng pundakku D#m A#m Lungguh jejer.. kowe kondo marang aku B F# Kowe lan aku.. kudu pepisahan D#m G#m C# F# Ngiklaske kowe karo wong wedok liyan F# A#m Langit wes mendung pratondo arepe udan D#m Ati nggaret kelingan kowe sing A#m Wes dadi kenangan B F# Kowe nglanggeti.. sucine katresnan D#m G#m C# F# Aku mung pasrah marang Gusti pengeran C#/F D#m A#m Eleng esemmu.. manise gemuyumu B C# F# Ugo kelingan gematimu.. marang aku C#/F D#m A#m Eleng suaramu.. angete rangkulanmu B G# C# Ugo kelingan nalikane ngancani aku Chorus : F# Tak empet ning njero dodo C#/F D#m Weruh kowe karo wong liyo G#m C# Ning nyatane.. kok malah soyo keloro F# Wes tak eremake netro C#/F D#m Weruh kowe karo wong liyo G#m C# Neng nyatane.. kok malah soyo keloro A#m Kudu ngiklaske kowe D#m Nyanding karo wong liyo G#m C# Senadyaning atiku keloro-loro B Keloro-loro Interlude : A#m G#m F# B A#m D#m G# C# Chorus : F# Tak empet ning njero dodo D#m Weruh kowe karo wong liyo G#m C# Ning nyatane.. kok malah soyo keloro F# Wes tak eremake netro D#m Weruh kowe karo wong liyo G#m C# Neng nyatane.. kok malah soyo keloro F# Tak empet ning njero dodo C#/F D#m Weruh kowe karo wong liyo G#m C# Ning nyatane.. kok malah soyo keloro F# Wes tak eremake netro C#/F D#m Weruh kowe karo wong liyo G#m B C# Neng nyatane.. kok malah soyo keloro Ending : B A#m B C# F#

Lirik Lagu Eleng Gematimu Woro Widowati

Verse : Kelingan naliko kowe Sumende neng pundakku Lungguh jejer.. kowe kondo marang aku Kowe lan aku.. kudu pepisahan giklaske kowe karo wong wedok liyan Langit wes mendung pratondo arepe udan Ati nggaret kelingan kowe sing Wes dadi kenangan Kowe nglanggeti.. sucine katresnan ku mung pasrah marang Gusti pengeran Eleng esemmu.. manise gemuyumu Ugo kelingan gematimu.. marang aku Eleng suaramu.. angete rangkulanmu Ugo kelingan nalikane ngancani aku Chorus : Tak empet ning njero dodo Weruh kowe karo wong liyo Ning nyatane.. kok malah soyo keloro Wes tak eremake netro Weruh kowe karo wong liyo Neng nyatane.. kok malah soyo keloro Kudu ngiklaske kowe Nyanding karo wong liyo Senadyaning atiku keloro-loro Keloro-loro Interlude Chorus : Tak empet ning njero dodo Weruh kowe karo wong liyo Ning nyatane.. kok malah soyo keloro Wes tak eremake netro Weruh kowe karo wong liyo Neng nyatane.. kok malah soyo keloro Tak empet ning njero dodo Weruh kowe karo wong liyo Ning nyatane.. kok malah soyo keloro Wes tak eremake netro Weruh kowe karo wong liyo Neng nyatane.. kok malah soyo keloro

Video Youtube Eleng Gematimu Woro Widowati

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru