Iklan Chord Kunci Gitar

Bantul Akeh Kenangan - Agung Pradanta

Kunci Gitar Bantul Akeh Kenangan - Agung Pradanta

Chord Kunci Gitar Lagu Bantul Akeh Kenangan
Agung Pradanta

Intro :
D#  F  Gm
D#  F  Gm

Verse :
Gm          Dm
Crito.. cerito ing wayah wengi
    D#         F           A#
Marai.. nambah kangen ing ati
Cm
Arep sambat karo sopo
Gm
Aku ora iso..
       D#               F
Kangen ing ati nggawe bingung
      Gm
Roso iki..

Gm            Dm
Angin.. sampaikan salamku ini
       D#             F
Marang cah ayu sing paling
        A#
Tak tresnani..
      Cm
Banyu mili tulung gawakno
    Gm
Tresnaku ning segoro
    D#   F         Gm
Nalikane aku nitip tresna

F                     A#
Parangtritis tau dadi saksi manis
       D                    Gm
Ning mangunan tau ninggal kenangan
Gm  F#m F
        Sumilir guo cemoro
  A#
Jaman semono..
     Cm
Ngelingake..
      D
Nalikane ngucap tresno

Chorus :
      Gm
Aku bakal bali..
            Cm
Ning bantul raiso lali
        F
Kebacut akeh kenangan
     A#       D
Ora iso ilang..
       Gm
Sewu watu ning mangunan
         Cm
Ceritane raiso ilang
        F
Rabakal mundur
        D        Gm
Cintaku tak akan luntur

Interlude :
Gm  Cm  F   A#
Cm  Gm  D#  F  Gm

Verse :
F                     A#
Parangtritis tau dadi saksi manis
       D                    Gm
Ning mangunan tau ninggal kenangan
F                    A#
Sumilir guo cemoro jaman semono
     Cm
Ngelingake..
      D
Nalikane ngucap tresno

Chorus :
      Gm
Aku bakal bali..
            Cm
Ning bantul raiso lali
        F
Kebacut akeh kenangan
     A#       D
Ora iso ilang..
       Gm
Sewu watu ning mangunan
         Cm
Ceritane raiso ilang
        F
Rabakal mundur
        D        Gm
Cintaku tak akan luntur

Chorus :
      Gm
Aku bakal bali..
            Cm
Ning bantul raiso lali
        F
Kebacut akeh kenangan
     A#       D
Ora iso ilang..
       Gm
Sewu watu ning mangunan
         Cm
Ceritane raiso ilang
        F
Rabakal mundur
        D        Gm
Cintaku tak akan luntur
Lirik Lagu Bantul Akeh Kenangan
Agung Pradanta

Verse :
Crito.. cerito ing wayah wengi
Marai.. nambah kangen ing ati
Arep sambat karo sopo
Aku ora iso..
Kangen ing ati nggawe bingung
Roso iki..

Angin.. sampaikan salamku ini
Marang cah ayu sing paling
Tak tresnani..
Banyu mili tulung gawakno
Tresnaku ning segoro
Nalikane aku nitip tresna

Parangtritis tau dadi saksi manis
Ning mangunan tau ninggal kenangan
Sumilir guo cemoro
Jaman semono..
Ngelingake..
Nalikane ngucap tresno

Chorus :
Aku bakal bali..
Ning bantul raiso lali
Kebacut akeh kenangan
Ora iso ilang..
Sewu watu ning mangunan
Ceritane raiso ilang
Rabakal mundur
Cintaku tak akan luntur

Interlude

Verse :
Parangtritis tau dadi saksi manis
Ning mangunan tau ninggal kenangan
Sumilir guo cemoro jaman semono
Ngelingake..
Nalikane ngucap tresno

Chorus :
Aku bakal bali..
Ning bantul raiso lali
Kebacut akeh kenangan
Ora iso ilang..
Sewu watu ning mangunan
Ceritane raiso ilang
Rabakal mundur
Cintaku tak akan luntur

Chorus :
Aku bakal bali..
Ning bantul raiso lali
Kebacut akeh kenangan
Ora iso ilang..
Sewu watu ning mangunan
Ceritane raiso ilang
Rabakal mundur
Cintaku tak akan luntur
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru