Iklan Chord Kunci Gitar

Tresno Kepalang - Dara Fu

Kunci Gitar Tresno Kepalang - Dara Fu

Chord Kunci Gitar Lagu Tresno Kepalang
Dara Fu

Intro :
Dm  G  C  Am  Dm  G  C
F   G  C  Am  Dm  G  C

Verse :
        Dm  G         C
Ombak segoro tulung labuhno
Am      Dm     G           C
 roso kangenku nembus ning dodo
       Dm    G             C
Sepine wengi kang ngreridu ati
Am          Dm
Adoh marang kowe
G                 C
Wong kang tak tresnani

Interlude :
Dm G C

Chorus :
C         F  G          Am
Wis tak cobo aku nglalekake
          Dm     G        C
Nanging kangenku tansoyo gede
          F  G        Am
Mergo tresno ra ono dalane
      Dm    G          C
Aku kowe pancen dudu jodone

Interlude :
Dm  G  C  Am  Dm  G  C
F   G  C  Am  Dm  G  C

        Dm  G         C
Ombak segoro tulung labuhno
Am       Dm     G           C
  Roso kangenku nembus ning dodo
       Dm    G             C
Sepine wengi kang ngreridu ati
Am          Dm
Adoh marang kowe
G                 C
Wong kang tak tresnani

Interlude :
Dm  G  C

Chorus :
C         F  G          Am
Wis tak cobo aku nglalekake
          Dm     G        C
Nanging kangenku tansoyo gede
          F  G        Am
Mergo tresno ra ono dalane
      Dm    G          C
Aku kowe pancen dudu jodone

Interlude :
Dm  G  C  Am  Dm  G  C
F   G  C  Am  Dm  G  C

Chorus :
C         F  G          Am
Wis tak cobo aku nglalekake
          Dm     G        C
Nanging kangenku tansoyo gede
          F  G        Am
Mergo tresno ra ono dalane
      Dm    G          C
Aku kowe pancen dudu jodone

C        F   G            Am
Wong tuwaku mboten paring pangestu
        Dm      G             C
Nanging atiku tetep kanggo sliramu
C       F  G           Am
Opo tresno ra kudu nduweni
         Dm      G             C
Nanging jenengmu tak ukir ning ati
Am        Dm     G         C
Nanging jenengmu tak ukir ning ati
Lirik Lagu Tresno Kepalang
Dara Fu

Verse :
Ombak segoro tulung labuhno
Roso kangenku nembus ning dodo
Sepine wengi kang ngreridu ati
Adoh marang kowe
Wong kang tak tresnani

Interlude

Chorus :
Wis tak cobo aku nglalekake
Nanging kangenku tansoyo gede
Mergo tresno ra ono dalane
Aku kowe pancen dudu jodone

Interlude

Ombak segoro tulung labuhno
 roso kangenku nembus ning dodo
Sepine wengi kang ngreridu ati
Adoh marang kowe
Wong kang tak tresnani

Interlude

Chorus :
Wis tak cobo aku nglalekake
Nanging kangenku tansoyo gede
Mergo tresno ra ono dalane
Aku kowe pancen dudu jodone

Interlude

Chorus :
Wis tak cobo aku nglalekake
Nanging kangenku tansoyo gede
Mergo tresno ra ono dalane
Aku kowe pancen dudu jodone

Wong tuwaku mboten paring pangestu
Nanging atiku tetep kanggo sliramu
Opo tresno ra kudu nduweni
Nanging jenengmu tak ukir ning ati
Nanging jenengmu tak ukir ning ati
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru