Iklan Chord Kunci Gitar

Tibo Ati - Syahiba Saufa

Kunci Gitar Tibo Ati - Syahiba Saufa

Chord Kunci Gitar Lagu Tibo Ati
Syahiba Saufa

Intro :
D  F#m  G  A
D  F#m  G  A

Verse :
D               F#m
  Temetese udan ring wayah dalu
G               D
Gawe isun enget larene
D               F#m
  Lare iku seru manis esemme
G              D
Gawe isun sing biso turu

     G
Sing biso turu
        D
Mergo katon katonen
     G
Sing biso turu
        A
Mergo nahan kangen

       D         F#m
Isun tibo ati yo nyang riko
           G
Sun ambyat ambyat arane
     A
Rino lan bengi
       D         F#m
Isun tibo ati yo nyang riko
         G
Isun wis sing kanthi
       A                D
Dino ketemune pelangine ati
  F#m         G   A
Huu pelangine ati

D                  F#m
  Semono ugo hang isun rasakeno
G              D
Gelibegan sing biso turu
D                   F#m
  Ngenget riko gawe isun gemuyu
G              D
Koyo koyo sing ono maning

     G
Sing ono maning
           D
Wong hang isun kagumi
     G
Sing ono maning
              A
Wong hang sun kangeni

Interlude :
Bm  F#m  G  D  A
Bm  F#m  G  A

Chorus :
       D         F#m
Isun tibo ati yo nyang riko
           G
Sun ambyat ambyat arane
     A
Rino lan bengi
       D         F#m
Isun tibo ati yo nyang riko
         G
Isun wis sing kanthi
       A                D   A
Dino ketemune pelangine ati

       D         F#m
Isun tibo ati yo nyang riko
           G
Sun ambyat ambyat arane
         A
Rino lan bengi
       D         F#m
Isun tibo ati yo nong riko
         G
Isun wis sing kanthi
       A                D
Dino ketemune pelangine ati

Ending :
F#m  G  A  D
Lirik Lagu Tibo Ati
Syahiba Saufa

Verse :
Temetese udan ring wayah dalu
Gawe isun enget larene
Lare iku seru manis esemme
Gawe isun sing biso turu

Sing biso turu
Mergo katon katonen
Sing biso turu
Mergo nahan kangen

Isun tibo ati yo nyang riko
Sun ambyat ambyat arane
Rino lan bengi
Isun tibo ati yo nyang riko
Isun wis sing kanthi
Dino ketemune pelangine ati
Huu pelangine ati

Semono ugo hang isun rasakeno
Gelibegan sing biso turu
Ngenget riko gawe isun gemuyu
Koyo koyo sing ono maning

Sing ono maning
Wong hang isun kagumi
Sing ono maning
Wong hang sun kangeni

Interlude

Chorus :
Isun tibo ati yo nyang riko
Sun ambyat ambyat arane
Rino lan bengi
Isun tibo ati yo nyang riko
Isun wis sing kanthi
Dino ketemune pelangine ati

Isun tibo ati yo nyang riko
Sun ambyat ambyat arane
Rino lan bengi
Isun tibo ati yo nong riko
Isun wis sing kanthi
Dino ketemune pelangine ati
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru