Iklan Chord Kunci Gitar

Sido Sayang Ora - Nella Kharisma

Kunci Gitar Sido Sayang Ora - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Sido Sayang Ora Nella Kharisma

Intro : G# Cm Fm Cm C# D# Cm Fm A#m D# G# Verse : Fm Cm Kabeh iki salahku C# Tresno marang sliramu D# G# D# Sing slalu ono wektu nggo aku Fm Cm Saben dino bebarengan C# Kegowo perasaan D# G# Nanging rosomu mung sebates teman C# D# Opo iki rasane Cm Fm Mbiyen konco saiki dadine tresno C# D# Oh atiku malah loro Fm C# G# D# Sayang di - anggep konco Chorus : G# Cm Tak tunggu tak enteni Fm Cm Kepastianmu tekan saiki C# D# Cm Jane sido sayang ora Fm A#m Opo pancen wis ra iso D# G# Aku mung mbo anggep konco Fm Cm Tak pasrahke kabeh ati iki Fm Cm Mung dinggo kowe sing tak tresnani C# D# Cm Tapi atiku wis ngerti F A#m Tresno ra kudu nduweni D# G# Raiso dadi siji Fm Cm Kabeh iki salahku tresno marang sliramu C# Konco dadine tresno saiki malah loro G# Aku kudu piye ati bingung rasane D# Fm Mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe Cm Duh gusti pangeran paringono kesabaran C# Dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan G# Kowe tetep ning ati nganti tekane mati D# Fm Meskipun awak dewe raiso dadi siji Fm Cm Kabeh iki salahku C# Tresno marang sliramu D# G# D# Sing slalu ono wektu nggo aku Fm Cm Saben dino bebarengan C# Kegowo perasaan D# G# Nanging rosomu mung sebates teman C# D# Opo iki rasane Cm Fm Mbiyen konco saiki dadine tresno C# D# Oh atiku malah loro Fm C# G# D# Sayang di - anggep konco Chorus : G# Cm Tak tunggu tak enteni Fm Cm Kepastianmu tekan saiki C# D# Cm Jane sido sayang ora Fm A#m Opo pancen wis ra iso D# G# Aku mung mbo anggep konco Fm Cm Tak pasrahke kabeh ati iki Fm Cm Mung dinggo kowe sing tak tresnani C# D# Cm Tapi atiku wis ngerti F A#m Tresno ra kudu nduweni D# G# Raiso dadi siji Fm Cm Tak tunggu tak enteni Fm Cm Kepastianmu tekan saiki C# D# Cm Jane sido sayang ora Fm A#m Opo pancen wis ra iso D# G# Aku mung mbo anggep konco Fm Cm Tak pasrahke kabeh ati iki Fm Cm Mung dinggo kowe sing tak tresnani C# D# Cm Tapi atiku wis ngerti F A#m Tresno ra kudu nduweni D# G# Raiso dadi siji

Lirik Lagu Sido Sayang Ora Nella Kharisma

Verse : Kabeh iki salahku Tresno marang sliramu Sing slalu ono wektu nggo aku Saben dino bebarengan Kegowo perasaan Nanging rosomu mung sebates teman Opo iki rasane Mbiyen konco saiki dadine tresno h atiku malah loro Sayang di - anggep konco Chorus : Tak tunggu tak enteni Kepastianmu tekan saiki Jane sido sayang ora Opo pancen wis ra iso Aku mung mbo anggep konco Tak pasrahke kabeh ati iki Mung dinggo kowe sing tak tresnani Tapi atiku wis ngerti Tresno ra kudu nduweni Raiso dadi siji Kabeh iki salahku tresno marang sliramu Konco dadine tresno saiki malah loro Aku kudu piye ati bingung rasane Mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe Duh gusti pangeran paringono kesabaran Dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan Kowe tetep ning ati nganti tekane mati Meskipun awak dewe raiso dadi siji Kabeh iki salahku Tresno marang sliramu Sing slalu ono wektu nggo aku aben dino bebarengan Kegowo perasaan Nanging rosomu mung sebates teman Opo iki rasane Mbiyen konco saiki dadine tresno Oh atiku malah loro Sayang di - anggep konco Chorus : Tak tunggu tak enteni Kepastianmu tekan saiki Jane sido sayang ora Opo pancen wis ra iso Aku mung mbo anggep konco Tak pasrahke kabeh ati iki Mung dinggo kowe sing tak tresnani Tapi atiku wis ngerti Tresno ra kudu nduweni Raiso dadi siji Tak tunggu tak enteni Kepastianmu tekan saiki Jane sido sayang ora Opo pancen wis ra iso Aku mung mbo anggep konco Tak pasrahke kabeh ati iki Mung dinggo kowe sing tak tresnani Tapi atiku wis ngerti Tresno ra kudu nduweni Raiso dadi siji

Video Youtube Sido Sayang Ora Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru