Iklan Chord Kunci Gitar

Sido Sayang Ora - NDX A.K.A

Kunci Gitar Sido Sayang Ora - NDX A.K.A

Chord Kunci Gitar Lagu Sido Sayang Ora NDX A.K.A

Verse : D F#m Tak tunggu tak enteni Bm F#m Kepastianmu tekan saiki G A F#m Jane sido sayang ora B Em Opo pancen wis ra iso A D Aku mung tok anggep konco D A F#m F# Tak pasrahke kabeh ati iki Bm F#m Mung dinggo kowe sing tak tresnani G A F#m Tapi atiku wis ngerti B Em Tresno ra kudu nduweni Gm D Raiso dadi siji Interlude : Em D Em G F# Bm F#m Kabeh iki salahku G Tresno marang sliramu A D F# Sing slalu ono wektu nggo aku Bm F#m Saben dino bebarengan G Kegowo perasaan Em A F#m Bm Nanging rosomu mung sebates teman Em A Opo iki rasane F#m Bm Mbiyen konco saiki dadine tresno Fm Em A Oh atiku malah loro G A Sayang dianggep konco Chorus : D F#m Tak tunggu tak enteni Bm F#m Kepastianmu tekan saiki G A F#m Jane sido sayang ora B Em Opo pancen wis ra iso A D Aku mung tok anggep konco D A F#m F# Tak pasrahke kabeh ati iki Bm F#m Mung dinggo kowe sing tak tresnani G A F#m Tapi atiku wis ngerti B Em Tresno ra kudu nduweni A D Raiso dadi siji Em D Kabeh iki salahku tresno marang sliramu Bm Konco dadine tresno saiki malah loro D Aku kudu piye ati bingung rasane F#m G Mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe F#m Duh gusti pangeran paringono kesabaran Em Dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan D Kowe tetep ning ati nganti tekane mati A Bm Meskipun awak dewe raiso dadi siji Bm F#m Kabeh iki salahku G Tresno marang sliramu A D F# Sing slalu ono wektu nggo aku Bm F#m Saben dino bebarengan G Kegowo perasaan Em A F#m Bm nanging rosomu mung sebates teman Em A Opo iki rasane F#m Bm Mbiyen konco saiki dadine tresno Fm Em A Oh atiku malah loro G A Sayang dianggep konco Chorus : D F#m Tak tunggu tak enteni Bm F#m Kepastianmu tekan saiki G A F#m Jane sido sayang ora B Em Opo pancen wis ra iso A D Aku mung tok anggep konco D A F#m F# Tak pasrahke kabeh ati iki Bm F#m Mung dinggo kowe sing tak tresnani G A F#m Tapi atiku wis ngerti B Em Tresno ra kudu nduweni A D Raiso dadi siji D F#m Tak tunggu tak enteni Bm F#m Kepastianmu tekan saiki G A F#m Jane sido sayang ora B Em Opo pancen wis ra iso A D Aku mung tok anggep konco D A F#m F# Tak pasrahke kabeh ati iki Bm F#m Mung dinggo kowe sing tak tresnani G A F#m Tapi atiku wis ngerti B Em Tresno ra kudu nduweni A D Raiso dadi siji

Lirik Lagu Sido Sayang Ora NDX A.K.A

Tak tunggu tak enteni Kepastianmu tekan saiki Jane sido sayang ora Opo pancen wis ra iso Aku mung tok anggep konco Tak pasrahke kabeh ati iki Mung dinggo kowe sing tak tresnani Tapi atiku wis ngerti Tresno ra kudu nduweni Raiso dadi siji Interlude Kabeh iki salahku Tresno marang sliramu Sing slalu ono wektu nggo aku Saben dino bebarengan Kegowo perasaan Nanging rosomu mung sebates teman Opo iki rasane Mbiyen konco saiki dadine tresno Oh atiku malah loro Sayang dianggep konco Chorus : Tak tunggu tak enteni Kepastianmu tekan saiki Jane sido sayang ora Opo pancen wis ra iso Aku mung tok anggep konco Tak pasrahke kabeh ati iki Mung dinggo kowe sing tak tresnani Tapi atiku wis ngerti Tresno ra kudu nduweni Raiso dadi siji Kabeh iki salahku tresno marang sliramu Konco dadine tresno saiki malah loro Aku kudu piye ati bingung rasane Mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe Duh gusti pangeran paringono kesabaran Dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan Kowe tetep ning ati nganti tekane mati Meskipun awak dewe raiso dadi siji Kabeh iki salahku Tresno marang sliramu Sing slalu ono wektu nggo aku Saben dino bebarengan Kegowo perasaan nanging rosomu mung sebates teman Opo iki rasane Mbiyen konco saiki dadine tresno Oh atiku malah loro Sayang dianggep konco Chorus : Tak tunggu tak enteni Kepastianmu tekan saiki Jane sido sayang ora Opo pancen wis ra iso Aku mung tok anggep konco Tak pasrahke kabeh ati iki Mung dinggo kowe sing tak tresnani Tapi atiku wis ngerti Tresno ra kudu nduweni Raiso dadi siji Tak tunggu tak enteni Kepastianmu tekan saiki Jane sido sayang ora Opo pancen wis ra iso Aku mung tok anggep konco Tak pasrahke kabeh ati iki Mung dinggo kowe sing tak tresnani Tapi atiku wis ngerti Tresno ra kudu nduweni Raiso dadi siji

Video Youtube Sido Sayang Ora NDX A.K.A

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru