Iklan Chord Kunci Gitar

Sewulan Maning - Aas Rolani

Kunci Gitar Sewulan Maning - Aas Rolani

Chord Kunci Gitar Lagu Sewulan Maning
Aas Rolani

Intro :
G#m  D#  C#m  E  G#m  A#  D#m
E    D#  G#m

Verse :
            G#m
Tunggu kang sewulan maning
         D#  E          D#
Yen sampean pengen kesanding
      B               C#m
Aja watir sung ingkar janji
          E                    G#m
Yen wis jodoh pasti bakal dadi siji

Interlude :
E  F  Am

          G#m
Rong taun kita pisahan
         D#  E           D#
Nahan rindu, ninggal kenangan
        B              C#m
Yen tanggung sewulan maning
        E                       G#m
Sabar kakang, aja luruh ganti dingin

Interlude : 
C#m  C#m  D#  G#m
F#   G#m  F#  G#m

Chorus :
   G#m              C#m
Cinta cerita impian kita
   F#           E         G#m F# G#m
Kakang besuk pasti kelaksana
      G#m                   C#m
Rindu rintihan sing jero kalbu
   F#            E         G#m
Kakang, sewulan maning ketemu
         E            G#m
Mulane kang, ayo dedonga
      B     E          G#m
Moga ana restu sing kuasa
          G#m
Rong taun kita pisahan
         D#  E           D#
Nahan rindu, ninggal kenangan
        B              C#m
Yen tanggung sewulan maning
        E                       G#m
Sabar kakang, aja luruh ganti dingin

Interlude :
C#m  C#m  D#  G#m
F#   G#m  F#  G#m

Chorus :
   G#m              C#m
Cinta cerita impian kita
  F#             E         G#m F# G#m
Kakang, besuk pasti kelaksana
      G#m                   C#m
Rindu rintihan sing jero kalbu
  F#            E          G#m
Kakang, sewulan maning ketemu
       E             G#m
Mulane kang, ayo dedonga
      B     E          G#m
Moga ana restu sing kuasa

            G#m
Tunggu kang sewulan maning
         D#  E          D#
Yen sampean pengen kesanding
      B               C#m
Aja watir sung ingkar janji
          E                    G#m
Yen wis jodoh pasti bakal dadi siji

Ending :
G#m
Lirik Lagu Sewulan Maning
Aas Rolani

Verse :
Tunggu kang sewulan maning
Yen sampean pengen kesanding
Aja watir sung ingkar janji
Yen wis jodoh pasti bakal dadi siji

Interlude

Rong taun kita pisahan
Nahan rindu, ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang, aja luruh ganti dingin

Interlude

Chorus :
Cinta cerita impian kita
Kakang besuk pasti kelaksana
Rindu rintihan sing jero kalbu
Kakang, sewulan maning ketemu
Mulane kang, ayo dedonga
Moga ana restu sing kuasa
Rong taun kita pisahan
Nahan rindu, ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang, aja luruh ganti dingin

Interlude

Chorus :
Cinta cerita impian kita
Kakang, besuk pasti kelaksana
Rindu rintihan sing jero kalbu
Kakang, sewulan maning ketemu
Mulane kang, ayo dedonga
Moga ana restu sing kuasa

Tunggu kang sewulan maning
Yen sampean pengen kesanding
Aja watir sung ingkar janji
Yen wis jodoh pasti bakal dadi siji
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru