Iklan Chord Kunci Gitar

Sewu Kutho - Via Vallen

Kunci Gitar Sewu Kutho - Via Vallen

Chord Kunci Gitar Lagu Sewu Kutho Via Vallen

Intro : C Verse : C Em Sewu kutho uwis tak liwati F C G Sewu ati tak takoni C Em Nanging kabeh podo ra ngerteni F C G Lungamu ning endi Am F Pirang taun anggonku nggoleki C G C Seprene durung biso nemoni Interlude : Am Dm G C Chorus : Dm G C Am Wis tak cobo nglalekake F G C Gm C Jenengmu soko atiku F G C G/B Am Sak tenane aku ora ngapusi Dm G C Isih tresno sliramu C Em Umpamane kowe uwis mulyo F C G Lilo aku lilo C Em Yo mung siji dadi panyuwunku F C G Aku pengen ketemu Am F Senajan sak kedepe moto C Tak nggo tombo G C Kangen jero ning dodo Interlude : Am F Am G F Am G F G Chorus : Dm G C Am Wis tak cobo nglalekake F G C Gm C Jenengmu soko atiku F G C G/B Am Sak tenane aku ora ngapusi Dm G C Isih tresno sliramu C Em Umpamane kowe uwis mulyo F C G Lilo aku lilo C Em Yo mung siji dadi panyuwunku F C G Aku pengen ketemu Am F Senajan sak kedepe moto C Tak nggo tombo G C Kangen jero ning dodo Am F Senajan sak kedepe moto C Tak nggo tombo G C Kangen jero ning dodo

Lirik Lagu Sewu Kutho Via Vallen

Verse : Sewu kutho uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh podo ra ngerteni Lungamu ning endi Pirang taun anggonku nggoleki Seprene durung biso nemoni Interlude Chorus : Wis tak cobo nglalekake Jenengmu soko atiku Sak tenane aku ora ngapusi Isih tresno sliramu Umpamane kowe uwis mulyo Lilo aku lilo Yo mung siji dadi panyuwunku Aku pengen ketemu Senajan sak kedepe moto Tak nggo tombo Kangen jero ning dodo Interlude Chorus : Wis tak cobo nglalekake Jenengmu soko atiku Sak tenane aku ora ngapusi Isih tresno sliramu Umpamane kowe uwis mulyo Lilo aku lilo Yo mung siji dadi panyuwunku Aku pengen ketemu Senajan sak kedepe moto Tak nggo tombo Kangen jero ning dodo Senajan sak kedepe moto Tak nggo tombo Kangen jero ning dodo

Video Youtube Sewu Kutho Via Vallen

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru