Iklan Chord Kunci Gitar

Sayang Kowe - Intan Chacha

Kunci Gitar Sayang Kowe - Intan Chacha

Chord Kunci Gitar Lagu Sayang Kowe Intan Chacha

Intro : B D#m G#m F# E D#m C#m F# B D#m G#m F# E D#m C#m F# Verse : B D#m Udan rintik rintik langite mendung E F# B Pelangi pelukismu agung C#m F# B G#m Udane soyo deres nambahi kangenku C#m F# Kelingan manise esemmu B Opo kowe ngerti D#m Mung kowe sing tak sayangi E F# B Jenengmu tak ukir ning ati C#m F# Gede roso tresnoku B G#m Mung kanggo sliramu C#m F# B Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu Interlude : B Chorus : G#m Tulung sawangen aku D#m Aku sing setyo ngenteni E F# B Tak suwon kowe biso njogo ati Interlude : C#m F# B G#m Tulung sawangen aku D#m Aku sing nandang rindu C#m F# B Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu Interlude : G#m D#m E F# B B Opo kowe ngerti D#m Mung kowe sing tak sayangi E F# B Jenengmu tak ukir ning ati C#m F# Gede roso tresnoku B G#m Mung kanggo sliramu C#m F# B Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu Interlude : C#m F# B Chorus : G#m Tulung sawangen aku D#m Aku sing setyo ngenteni E F# B Tak suwon kowe biso njogo ati Interlude : C#m F# B G#m Tulung sawangen aku D#m Aku sing nandang rindu E F# B Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu G#m Tulung sawangen aku D#m Aku sing setyo ngenteni E F# B Tak suwon kowe biso njogo ati Interlude : C#m F# B G#m Tulung sawangen aku D#m Aku sing nandang rindu E F# B Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

Lirik Lagu Sayang Kowe Intan Chacha

Verse : Udan rintik rintik langite mendung Pelangi pelukismu agung Udane soyo deres nambahi kangenku Kelingan manise esemmu Opo kowe ngerti Mung kowe sing tak sayangi Jenengmu tak ukir ning ati Gede roso tresnoku Mung kanggo sliramu Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu Interlude Chorus : Tulung sawangen aku Aku sing setyo ngenteni Tak suwon kowe biso njogo ati Interlude Tulung sawangen aku Aku sing nandang rindu Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu Interlude Opo kowe ngerti Mung kowe sing tak sayangi Jenengmu tak ukir ning ati Gede roso tresnoku Mung kanggo sliramu Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu Interlude Chorus : Tulung sawangen aku Aku sing setyo ngenteni Tak suwon kowe biso njogo ati Interlude Tulung sawangen aku Aku sing nandang rindu Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu Tulung sawangen aku Aku sing setyo ngenteni Tak suwon kowe biso njogo ati Interlude Tulung sawangen aku Aku sing nandang rindu Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

Video Youtube Sayang Kowe Intan Chacha

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru