Iklan Chord Kunci Gitar

Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir Bathin

Kunci Gitar Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir Bathin

Chord Kunci Gitar Lagu Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir Bathin

Intro : Em Bm C G Am Em C B Verse : Em Bm Netes banyu ing moto C G Sliramu sanding wong liyo Am Em Sak tenane aku ra lilo C B Mergo kebacut tresno Em Bm Tali tresno ing janji C G Saiki podo ngelarani Am Em Nanging ati raiso ngapusi C B Sliramu sing tak tresnani Interlude : Em Bm C G Am Em C B Em Bm Opo ora kelingan C G Naliko bareng sesandingan Am Em Janji malah dadi kacidran C B Tresno amung dadi kenangan Chorus : G D Tangis sing tak rasakno Am Em Ra bakal ngganteni loro G D Janjimu uwes kok ucapno C B Gawe atiku loro G D Amung lewat poto iki Am Em Sing biso ngobati ati G D Tak pikir malah dadi bathin C B Aku ra ikhlas lahir bathin Interlude : Em Bm C G Am Em C B Chorus : G D Tangis sing tak rasakno Am Em Ra bakal ngganteni loro G D Janjimu uwes kok ucapno C B Gawe atiku loro G D Amung lewat poto iki Am Em Sing biso ngobati ati G D Tak pikir malah dadi bathin C B Aku ra ikhlas lahir bathin Ending : C D Em

Lirik Lagu Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir Bathin

Verse : Netes banyu ing moto Sliramu sanding wong liyo Sak tenane aku ra lilo Mergo kebacut tresno Tali tresno ing janji Saiki podo ngelarani Nanging ati raiso ngapusi Sliramu sing tak tresnani Interlude Opo ora kelingan Naliko bareng sesandingan Janji malah dadi kacidran Tresno amung dadi kenangan Chorus : Tangis sing tak rasakno Ra bakal ngganteni loro Janjimu uwes kok ucapno Gawe atiku loro Amung lewat poto iki Sing biso ngobati ati Tak pikir malah dadi bathin Aku ra ikhlas lahir bathin Interlude Chorus : Tangis sing tak rasakno Ra bakal ngganteni loro Janjimu uwes kok ucapno Gawe atiku loro Amung lewat poto iki Sing biso ngobati ati Tak pikir malah dadi bathin Aku ra ikhlas lahir bathin

Video Youtube Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir Bathin

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru