Iklan Chord Kunci Gitar

Rasah Di Piker - Irvan Arddian

Kunci Gitar Rasah Di Piker - Irvan Arddian

Chord Kunci Gitar Lagu Rasah Di Piker Irvan Arddian

Intro : G C D G Em Am C D Verse : G C D Nek di roso okeh wong sambat ra trimo G C Babakan ati masalah tresno D Nganti iso cidro G C D Nganti lali karo opo seng slalu ono C D G Neng uripmu seng nggawe seneng atimu C Cm Kluargamu konco-koncomu Am D G Seng selalu ono nggo koe tok lalekke Am D G D Malah ngeboti uwong seng nglarani Chorus : G B Em D Wes rasah di pikir jero jero meneh C G Am D Opo seng tok bangga-banggake wingi C D G Em Nek akhire mung ngelarani ati C D G D Elingo iseh okeh kancamu seng peduli Interlude : C Cm Bm Em F D G C D Timbang koe mikir seng ngelarani ati G C D Ning akhire dek'e luwih milih seng mbejaji C D G Em Dilalekke mugo luwih apik kedepane C D G Rasah sumelang Gusti mesti paring dalan Interlude : C D Bm Em Am D G C D B Em Am D G C Cm Kluargamu konco-koncomu Am D G Seng selalu ono nggo koe tok lalekke Am D G D Malah ngeboti uwong seng nglarani Chorus : G B Em D Wes rasah di pikir jero jero meneh C G Am D Opo seng tok bangga-banggake wingi C D G Em Nek akhire mung ngelarani ati Am D G E Elingo iseh okeh kancamu seng peduli Chorus 2 : A C# F#m E Ho.. wes rasah di pikir jero jero meneh D A Bm E Opo seng tok bangga banggake wingi D E A F#m Nek akhire mung ngelarani ati Bm E A F#m Elingo iseh okeh kancamu seng peduli Bm E D Elingo iseh okeh kancamu seng peduli Ending : Dm A

Lirik Lagu Rasah Di Piker Irvan Arddian

Verse : Nek di roso okeh wong sambat ra trimo Babakan ati masalah tresno Nganti iso cidro Nganti lali karo opo seng slalu ono Neng uripmu seng nggawe seneng atimu Kluargamu konco-koncomu Seng selalu ono nggo koe tok lalekke Malah ngeboti uwong seng nglarani Chorus : Wes rasah di pikir jero jero meneh Opo seng tok bangga-banggake wingi Nek akhire mung ngelarani ati Elingo iseh okeh kancamu seng peduli Interlude Timbang koe mikir seng ngelarani ati Ning akhire dek'e luwih milih seng mbejaji Dilalekke mugo luwih apik kedepane Rasah sumelang Gusti mesti paring dalan Interlude Kluargamu konco-koncomu Seng selalu ono nggo koe tok lalekke Malah ngeboti uwong seng nglarani Chorus : Wes rasah di pikir jero jero meneh Opo seng tok bangga-banggake wingi Nek akhire mung ngelarani ati Elingo iseh okeh kancamu seng peduli Ho.. wes rasah di pikir jero jero meneh Opo seng tok bangga banggake wingi Nek akhire mung ngelarani ati Elingo iseh okeh kancamu seng peduli Elingo iseh okeh kancamu seng peduli

Video Youtube Rasah Di Piker Irvan Arddian

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru