Iklan Chord Kunci Gitar

Ra Ono Restu - Anggun Pramudita

Kunci Gitar Ra Ono Restu - Anggun Pramudita

Chord Kunci Gitar Lagu Ra Ono Restu Anggun Pramudita

Intro : A#m F# G# A#m A#m F# G# F Verse : A#m D#m Aku ngerti aku salah G# C# Tego ninggalke sliramu A#m D#m Saktenane abot tresnomu G# C# Pancen ngeneki kahananku Interlude : A#m F# G# A#m A#m D#m Sepurane yen sliramu loro G# C# Kudu lilo aku lungo A#m D#m Kabeh iki mergo ora ono G# C# Restu teko marang wong tuo Interlude : D#m G# A#m G# A#m G# Chorus : A#m G# Sing tak jaluk gedene pangapuromu D#m A#m Aku wes ono penggantine awakmu A#m G# Ikhlasne aku nyanding karo wong liyo D#m F Mugo kowe iso tabah nerimo A#m G# Sing tak jaluk gedene pangapuromu D#m A#m Aku wes ono penggantine awakmu A#m G# Ikhlasne aku nyanding karo wong liyo D#m F Mugo kowe iso tabah nerimo Interlude : A#m G# D#m A#m A#m G# D#m G# A#m D#m F# G# A#m D#m F# G# A#m A#m D#m Sepurane yen sliramu loro G# C# Kudu lilo aku lungo A#m D#m Kabeh iki mergo ora ono G# C# Restu teko marang wong tuo Interlude : D#m G# A#m Chorus : A#m G# Sing tak jaluk gedene pangapuromu D#m A#m Aku wes ono penggantine awakmu A#m G# Ikhlasne aku nyanding karo wong liyo D#m F Mugo kowe iso tabah nerimo A#m G# Sing tak jaluk gedene pangapuromu D#m A#m Aku wes ono penggantine awakmu A#m G# Ikhlasne aku nyanding karo wong liyo D#m F Mugo kowe iso tabah nerimo Ending : A#m

Lirik Lagu Ra Ono Restu Anggun Pramudita

Verse : Aku ngerti aku salah Tego ninggalke sliramu Saktenane abot tresnomu Pancen ngeneki kahananku Interlude Sepurane yen sliramu loro Kudu lilo aku lungo Kabeh iki mergo ora ono Restu teko marang wong tuo Interlude Chorus : Sing tak jaluk gedene pangapuromu Aku wes ono penggantine awakmu Ikhlasne aku nyanding karo wong liyo Mugo kowe iso tabah nerimo Sing tak jaluk gedene pangapuromu Aku wes ono penggantine awakmu Ikhlasne aku nyanding karo wong liyo Mugo kowe iso tabah nerimo Interlude Sepurane yen sliramu loro Kudu lilo aku lungo Kabeh iki mergo ora ono Restu teko marang wong tuo Interlude Chorus : Sing tak jaluk gedene pangapuromu Aku wes ono penggantine awakmu Ikhlasne aku nyanding karo wong liyo Mugo kowe iso tabah nerimo Sing tak jaluk gedene pangapuromu Aku wes ono penggantine awakmu Ikhlasne aku nyanding karo wong liyo Mugo kowe iso tabah nerimo

Video Youtube Ra Ono Restu Anggun Pramudita

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru