Iklan Chord Kunci Gitar

Pingin Sayang - Derradru

Kunci Gitar Pingin Sayang - Derradru

Chord Kunci Gitar Lagu Pingin Sayang
Derradru

Intro :
F#

Verse :
        F#
Sak tenane bingung
         D#m
Yen lagi kasmaran
            G#m
Mung tansah kelingan
        C#
Sliramu dadi pikiran

      F#
Esuk awan mbengi
          D#m
Mung mbebedo ati
         G#m
Pinginku ming siji
     C#
Kowe tak impi impi

     B                   A#m
Kudu kepiye aku le nyatakke
    G#m          C#
Aku ming wani nyawang
       F#
Seko kene..
      B                     A#m
Mergo kahanan uripku sing bedo
     G#m         C#
Karo kowe sing luwih
         F#
Nduwe bondo..

Chorus :
          B      C#
Pingin ngomong sayang
    A#m       D#m
Aku dudu sopo sopomu
G#m        C#       F#
Aku ming pemuja rahasiamu
          B        C#
Pingin ngomong tresno
    A#m           D#m
Aku wedi ming nggawe loro
G#m           C#     F#
Sayangmu nggo wong liyo

Verse :
        F#
Sak tenane bingung
         D#m
Yen lagi kasmaran
            G#m
Mung tansah kelingan
        C#
Sliramu dadi pikiran

      F#
Esuk awan mbengi
          D#m
Mung mbebedo ati
         G#m
Pinginku ming siji
     C#
Kowe tak impi impi

     B                   A#m
Kudu kepiye aku le nyatakke
    G#m          C#
Aku ming wani nyawang
       F#
Seko kene..
      B                     A#m
Mergo kahanan uripku sing bedo
     G#m         C#
Karo kowe sing luwih
         F#
Nduwe bondo..

Chorus :
          B      C#
Pingin ngomong sayang
    A#m       D#m
Aku dudu sopo sopomu
G#m        C#       F#
Aku ming pemuja rahasiamu
          B        C#
Pingin ngomong tresno
    A#m           D#m
Aku wedi ming nggawe loro
G#m           C#     F#
Sayangmu nggo wong liyo

Interlude :
B  A#m  G#m  C#  F#
B  A#m  G#m  C#  F#

Chorus :
          B      C#
Pingin ngomong sayang
    A#m       D#m
Aku dudu sopo sopomu
G#m        C#       F#
Aku ming pemuja rahasiamu
          B        C#
Pingin ngomong tresno
    A#m           D#m
Aku wedi ming nggawe loro
G#m           C#     F#
Sayangmu nggo wong liyo

Chorus :
          B      C#
Pingin ngomong sayang
    A#m       D#m
Aku dudu sopo sopomu
G#m        C#       F#
Aku ming pemuja rahasiamu
          B        C#
Pingin ngomong tresno
    A#m           D#m
Aku wedi ming nggawe loro
G#m           C#     F#
Sayangmu nggo wong liyo

Ending :
G#m           C#     F#  B  F#
Sayangmu nggo wong liyo
Lirik Lagu Pingin Sayang
Derradru

Verse :
Sak tenane bingung
Yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan
Sliramu dadi pikiran

Esuk awan mbengi
Mung mbebedo ati
Pinginku ming siji
Kowe tak impi impi

Kudu kepiye aku le nyatakke
Aku ming wani nyawang
Seko kene..
Mergo kahanan uripku sing bedo
Karo kowe sing luwih
Nduwe bondo..

Chorus :
Pingin ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku ming pemuja rahasiamu
Pingin ngomong tresno
Aku wedi ming nggawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Verse :
Sak tenane bingung
Yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan
Sliramu dadi pikiran

Esuk awan mbengi
Mung mbebedo ati
Pinginku ming siji
Kowe tak impi impi

Kudu kepiye aku le nyatakke
Aku ming wani nyawang
Seko kene..
Mergo kahanan uripku sing bedo
Karo kowe sing luwih
Nduwe bondo..

Chorus :
Pingin ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku ming pemuja rahasiamu
Pingin ngomong tresno
Aku wedi ming nggawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Interlude

Chorus :
Pingin ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku ming pemuja rahasiamu
Pingin ngomong tresno
Aku wedi ming nggawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Chorus :
Pingin ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku ming pemuja rahasiamu
Pingin ngomong tresno
Aku wedi ming nggawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Ending :
Sayangmu nggo wong liyo
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru