Iklan Chord Kunci Gitar

Pejuang LDR - Derradru

Kunci Gitar Pejuang LDR - Derradru

Chord Kunci Gitar Lagu Pejuang LDR Derradru

Intro : F#m C#m D A F#m C#m D E Verse : A C#m Aku sabar ngenteni F#m C#m Sliramu nganti bali D A Bakal tak eleng-eleng Bm E Janji seng kok ucapke A C#m Saiki adoh paranmu F#m C#m Neng kene iseh tak tunggu D A Mugo wae enggal balimu Bm E Lan iso nepati janjimu Chorus : F#m C#m Kabeh wes tak niati D A Sak jroning ati iki F#m C#m Jogonen roso iki D E Ojo nganti kowe lali F#m C#m Mergo aku neng kene D A Tetep iseh ngenteni F#m C#m Nganti tekan balimu D E Ra bakal pindah ati Interlude : F#m C#m D A F#m C#m D E A C#m Aku sabar ngenteni F#m C#m Sliramu nganti bali D A Bakal tak eleng-eleng Bm E Janji seng kok ucapke A C#m Saiki adoh paranmu F#m C#m Neng kene iseh tak tunggu D A Mugo wae enggal balimu Bm E Lan iso nepati janjimu Chorus : F#m C#m Kabeh wes tak niati D A Sak jroning ati iki F#m C#m Jogonen roso iki D E Ojo nganti kowe lali F#m C#m Mergo aku neng kene D A Tetep iseh ngenteni F#m C#m Nganti tekan balimu D E Ra bakal pindah ati F#m C#m Kabeh wes tak niati D A Sak jroning ati iki F#m C#m Jogonen roso iki D E Ojo nganti kowe lali F#m C#m Mergo aku neng kene D A Tetep iseh ngenteni F#m C#m Nganti tekan balimu D E Ra bakal pindah ati A C#m Aku sabar ngenteni F#m C#m Sliramu nganti bali D A Bakal tak eleng-eleng Bm E A Janji seng kok ucapke

Lirik Lagu Pejuang LDR Derradru

Verse : Aku sabar ngenteni Sliramu nganti bali Bakal tak eleng-eleng Janji seng kok ucapke Saiki adoh paranmu Neng kene iseh tak tunggu Mugo wae enggal balimu Lan iso nepati janjimu Chorus : Kabeh wes tak niati Sak jroning ati iki Jogonen roso iki Ojo nganti kowe lali Mergo aku neng kene Tetep iseh ngenteni Nganti tekan balimu Ra bakal pindah ati Interlude Aku sabar ngenteni Sliramu nganti bali Bakal tak eleng-eleng Janji seng kok ucapke Saiki adoh paranmu Neng kene iseh tak tunggu Mugo wae enggal balimu Lan iso nepati janjimu Chorus : Kabeh wes tak niati Sak jroning ati iki Jogonen roso iki Ojo nganti kowe lali Mergo aku neng kene Tetep iseh ngenteni Nganti tekan balimu Ra bakal pindah ati Kabeh wes tak niati Sak jroning ati iki Jogonen roso iki Ojo nganti kowe lali Mergo aku neng kene Tetep iseh ngenteni Nganti tekan balimu Ra bakal pindah ati Aku sabar ngenteni Sliramu nganti bali Bakal tak eleng-eleng Janji seng kok ucapke

Video Youtube Pejuang LDR Derradru

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru