Iklan Chord Kunci Gitar

Ora Bisa Mulih - Arda

Kunci Gitar Ora Bisa Mulih - Arda

Chord Kunci Gitar Lagu Ora Bisa Mulih Arda

Intro : C Am F C Dm G C Verse : C Am F C Mak bapak aku ra biso mulih Am Dm G Bodho iki atiku sedih C Am F C Mak bapak aku ora teko Am Dm G Neng kene aku ra biso lungo F G C Am Mung donga lan pujimu F G Sing tak suwun jroning uripku C Am F C Mak bapak uwis ojo nangis Am Dm G Woconen layang sing tak tulis C Am F C Mak bapak ngapuranen aku Am Dm G Yen ono salah lan luputku F G C Am Neng kene koyo ngene rasane F G C Pengen mulih ning aku kudu kepiye Interlude : Dm Em G C Chorus : G C Suarane takbir ing wayah wengi G C Ngelingke salah dosa iki G C Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki F G C Ngapuranen dosane anakmu iki C Am F C Mak bapak uwis ojo nangis Am Dm G Woconen layang sing tak tulis C Am F C Mak bapak ngapuranen aku Am Dm G Yen ono salah lan luputku F G C Am neng kene koyo ngene rasane F G C Pengen mulih ning aku kudu kepiye Interlude : Dm Em G C Chorus : G C Suarane takbir ing wayah wengi G C Ngelingke salah dosa iki G C Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki F G C Ngapuranen dosane anakmu iki G C Suarane takbir ing wayah wengi G C Ngelingke salah dosa iki G C Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki F G C Ngapuranen dosane anakmu iki F G C Ngapuranen dosane anakmu iki

Lirik Lagu Ora Bisa Mulih Arda

Verse : Mak bapak aku ra biso mulih Bodho iki atiku sedih Mak bapak aku ora teko Neng kene aku ra biso lungo Mung donga lan pujimu Sing tak suwun jroning uripku Mak bapak uwis ojo nangis Woconen layang sing tak tulis Mak bapak ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku Neng kene koyo ngene rasane Pengen mulih ning aku kudu kepiye Interlude Chorus : Suarane takbir ing wayah wengi Ngelingke salah dosa iki Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki Ngapuranen dosane anakmu iki Mak bapak uwis ojo nangis Woconen layang sing tak tulis Mak bapak ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku neng kene koyo ngene rasane Pengen mulih ning aku kudu kepiye Interlude Chorus : Suarane takbir ing wayah wengi Ngelingke salah dosa iki Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki Ngapuranen dosane anakmu iki Suarane takbir ing wayah wengi Ngelingke salah dosa iki Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki Ngapuranen dosane anakmu iki Ngapuranen dosane anakmu iki

Video Youtube Ora Bisa Mulih Arda

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru