Iklan Chord Kunci Gitar

Neng Omah Wae - Alinda Blah

Kunci Gitar Neng Omah Wae - Alinda Blah

Chord Kunci Gitar Lagu Neng Omah Wae Alinda Blah

Intro : E B C#m G#m A E F#m B Verse : E B Mas, jare sayang aku C#m G#m Tapi selalu kowe tinggalke A E Aku ra mau alasan F#m B Kanggo masa depan E B Ngomong tresno sejati C#m G#m Tapi senajan ora perduli A E Aku menangis ning kene F#m B E Ngenteni kapan kowe tekan Interlude : A B E C#m G#m Mangan ra mangan asal kowe A E Ono ning sampingku C#m G#m Aku wis seneng ora nuntut A B Ikhlas lahir bathin seadane Chorus : E Neng omah wae mas B C#m Ojo lungo lungo A Neng omah wae E F#m B Yo ngancani aku slalu kesepian E Dirumah saja mas B C#m Aku isih kangen A E Jangan biarkan awan wengi F#m B E Aku slalu sendirian E (Neng omah wae mas, neng omah wae) E (Dirumah saja mas, dirumah saja) Interlude : C#m C#m C#m G#m A C#m C#m G#m Mangan ra mangan asal kowe A E Ono ning sampingku C#m G#m Aku wis seneng ora nuntut A B Ikhlas lahir bathin seadane Chorus : E Neng omah wae mas B C#m Ojo lungo lungo A Neng omah wae E F#m B Yo ngancani aku slalu kesepian Interlude : E B C#m A E F#m B Chorus : E Neng omah wae mas B C#m Ojo lungo lungo A Neng omah wae E F#m B Yo ngancani aku slalu kesepian E Dirumah saja mas B C#m Aku isih kangen A E Jangan biarkan awan wengi F#m B E Aku slalu sendirian E (Neng omah wae mas, neng omah wae) E (Dirumah saja mas, dirumah saja)

Lirik Lagu Neng Omah Wae Alinda Blah

Verse : Mas, jare sayang aku Tapi selalu kowe tinggalke Aku ra mau alasan Kanggo masa depan Ngomong tresno sejati Tapi senajan ora perduli Aku menangis ning kene Ngenteni kapan kowe tekan Interlude Mangan ra mangan asal kowe Ono ning sampingku Aku wis seneng ora nuntut Ikhlas lahir bathin seadane Chorus : Neng omah wae mas Ojo lungo lungo Neng omah wae Yo ngancani aku slalu kesepian Dirumah saja mas Aku isih kangen Jangan biarkan awan wengi Aku slalu sendirian (Neng omah wae mas, neng omah wae) (Dirumah saja mas, dirumah saja) Interlude Mangan ra mangan asal kowe Ono ning sampingku Aku wis seneng ora nuntut Ikhlas lahir bathin seadane Chorus : Neng omah wae mas Ojo lungo lungo Neng omah wae Yo ngancani aku slalu kesepian Interlude Chorus : Neng omah wae mas Ojo lungo lungo Neng omah wae Yo ngancani aku slalu kesepian Dirumah saja mas Aku isih kangen Jangan biarkan awan wengi Aku slalu sendirian (Neng omah wae mas, neng omah wae) (Dirumah saja mas, dirumah saja)

Video Youtube Neng Omah Wae Alinda Blah

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru