Iklan Chord Kunci Gitar

Kuatno Aku - Denny Caknan ft.Ilux ID

Kunci Gitar Kuatno Aku - Denny Caknan ft.Ilux ID

Kunci Gitar Chord Kuatno Aku - Denny Caknan feat Ilux I

Chord Kunci Gitar Lagu Kuatno Aku Denny Caknan feat Ilux ID

Intro : Bb C Am Dm Gm Bbm C Verse : F Bb Kowe sing biyen tau ning atiku Gm C Sing tau gawe seneng uripku Am Saiki wes.. lungo Dm Di sanding wong liyo Gm C Mergo ra ono restune wong tuwo F Bb Setiaku wes ra kurang kurang Gm C Sayangku ning kowe yo tenanan Am Dm Rasane abot nerimo kenyataan Gm C Kepekso pisah mergo keadaan Bb C F Wes cukup.. aku sadar diri Bb C F Tak terimo.. karo gede ati Chorus : F-Em Dm Am Gusti paringono kuat atiku iki Bb F C Kelangan wong seng paling tak sayangi Dm Am Gusti paringono terang dalan uripku Bb F C Nerimo kahanane koyo ngene akhire Bb C F C Gusti kuatno aku.. Interlude : F Bb -Am Gm C Am Dm Bb C F Bb Setiaku wes ra kurang kurang Gm C Sayangku ning kowe yo tenanan Am Dm U rasane abot nrimo kenyataan Gm C Kepekso pisah mergo keadaan Bb C F Wes cukup.. aku sadar diri Bb C F Tak terimo.. karo gede ati Chorus : F-Em Dm Am Gusti paringono kuat atiku iki Bb F C Kelangan wong seng paling tak sayangi Dm Am Gusti paringono terang dalan uripku Bb F C Nerimo kahanane koyo ngene akhire Bb C F Gusti.. kuatno aku.. Bb C F Gusti.. kuatno aku.. Ending : F

Lirik Lagu Kuatno Aku Denny Caknan feat Ilux ID

Verse : Kowe sing biyen tau ning atiku Sing tau gawe seneng uripku Saiki wes.. lungo Di sanding wong liyo Mergo ra ono restune wong tuwo Setiaku wes ra kurang kurang Sayangku ning kowe yo tenanan Rasane abot nerimo kenyataan Kepekso pisah mergo keadaan Wes cukup.. aku sadar diri Tak terimo.. karo gede ati Chorus : Gusti paringono kuat atiku iki Kelangan wong seng paling tak sayangi Gusti paringono terang dalan uripku Nerimo kahanane koyo ngene akhire Gusti kuatno aku.. Interlude Setiaku wes ra kurang kurang Sayangku ning kowe yo tenanan U rasane abot nrimo kenyataan Kepekso pisah mergo keadaan Wes cukup.. aku sadar diri Tak terimo.. karo gede ati Chorus : Gusti paringono kuat atiku iki Kelangan wong seng paling tak sayangi Gusti paringono terang dalan uripku Nerimo kahanane koyo ngene akhire Gusti.. kuatno aku.. Gusti.. kuatno aku..

Video Youtube Kuatno Aku Denny Caknan feat Ilux ID

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru