Suket Teki - Nella Kharisma

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Suket Teki
Nella Kharisma

Intro :
A   B   E   B

             E
Aku tak sing ngalah
         E                B
Trimo mundur timbang loro ati
       F#m                B
Tak uyako wong kowe wis lali
            E   B
Ora bakal bali

          E
Paribasan awak urip kari balung
             A
Lilo tak lakoni
            E             B
Jebule janjimu jebule sumpahmu
          E
Ra biso digugu

Chorus :
                  A
Wong salah ora gelem ngaku salah
   B                       E
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
               A
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
  B                       E
Kowe selak golek menangmu dewe
            A             B
Tak tandur pari jebul tukule
              E   B
Malah suket teki

Interlude :
E    B  
F#m  B  E  B 

          E
Paribasan awak urip kari balung
             A
Lilo tak lakoni
            E             B
Jebule janjimu jebule sumpahmu
          E
Ra biso digugu

Chorus :
                  A
Wong salah ora gelem ngaku salah
   B                       E
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
               A
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
  B                       E
Kowe selak golek menangmu dewe
            A             B
Tak tandur pari jebul tukule
              E   
Malah suket teki

                  A
Wong salah ora gelem ngaku salah
   B                       E
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
               A
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
  B                       E
Kowe selak golek menangmu dewe
            A             B
Tak tandur pari jebul tukule
              E   
Malah suket teki

            A            B
Tak tandur pari jebul tukule
              E
Malah suket teki

Ending :
A   B   E
Lirik Lagu Suket Teki
Nella Kharisma

Verse :
Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Chorus :
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule
Malah suket teki

Interlude

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Chorus :
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule
Malah suket teki

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule
Malah suket teki

Tak tandur pari jebul tukule
Malah suket teki