Iklan Chord Kunci Gitar

Ikhlas Ngenteni - Woro Widowati

Kunci Gitar Ikhlas Ngenteni - Woro Widowati

Chord Kunci Gitar Lagu Ikhlas Ngenteni Woro Widowati

Intro : F G Em Am Dm Fm G Verse : C G/B Am Pertama weruh kowe G F Em Dm G Esemmu nglalekke sak kabehane C G/B Am Tansah bungah rasane F G C Iso njagong karo kowe F G C Jebule sandingane konco dewe Chorus : F G Em Am Aku wes berjuang mati-matian Dm G Gm C Nanging ora pernah mbok sawang F G F Em E Am Aku wes ngarepke kowe tenanan Dm G F Malah mbok gawe dolanan C G/B Am Pertama weruh kowe G F Em Dm G Esemmu nglalekke sak kabehane C G/B Am Tansah bungah rasane G F G C Iso njagong karo kowe F G C Jebule sandingane konco dewe Chorus : F G Em Am Aku wes berjuang mati-matian Dm G Gm C Nanging ora pernah mbok sawang F G F Em E Am Aku wes ngarepke kowe tenanan Dm G C Malah mbok gawe dolanan Interlude : F G Em Am Dm G A Chorus 2 : G A F#m Bm Aku wes berjuang mati-matian Em A Am D Nanging ora pernah mbok sawang G A G F#m Bm Aku wes ngarepke kowe tenanan Em A D Malah mbok gawe dolanan G Nganti keringet lan A G F#m Bm Eluhku netes dadi siji Em D Kowe ra ngerti A Am D Opo kabeh sing wes tak lakoni G A G F#m Bm Senadyan kowe milih lungo karo liyane Em A G Gm Aku ikhlas ngenteni kowe G A D Aku ikhlas ngenteni kowe

Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni Woro Widowati

Verse : Pertama weruh kowe Esemmu nglalekke sak kabehane Tansah bungah rasane Iso njagong karo kowe Jebule sandingane konco dewe Chorus : Aku wes berjuang mati-matian Nanging ora pernah mbok sawang Aku wes ngarepke kowe tenanan Malah mbok gawe dolanan Pertama weruh kowe Esemmu nglalekke sak kabehane Tansah bungah rasane Iso njagong karo kowe Jebule sandingane konco dewe Chorus : Aku wes berjuang mati-matian Nanging ora pernah mbok sawang Aku wes ngarepke kowe tenanan Malah mbok gawe dolanan Interlude Aku wes berjuang mati-matian Nanging ora pernah mbok sawang Aku wes ngarepke kowe tenanan Malah mbok gawe dolanan Nganti keringet lan Eluhku netes dadi siji Kowe ra ngerti Opo kabeh sing wes tak lakoni Senadyan kowe milih lungo karo liyane Aku ikhlas ngenteni kowe Aku ikhlas ngenteni kowe

Video Youtube Ikhlas Ngenteni Woro Widowati

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru