Iklan Chord Kunci Gitar

Gusti Kulo Los - Vivi Artika

Kunci Gitar Gusti Kulo Los - Vivi Artika

Chord Kunci Gitar Lagu Gusti Kulo Los Vivi Artika

Verse : F Bb Gusti ati kulo sampon los tenan Gm C Ikhlas ning impenku tinggal kenangan A Dm Seprono seprene ku berjuang C Gm Sak iki sing nduweni Bb C F Malah wong liyan Interlude : F A Dm Bb F C F F A Tak sayang sayang Dm F Ojo nganti kelangan Bb C Tresno sing gemati iki F C Wis terlalu dalam F A Kabeh kurangku Dm F Mugo kowe ngerteni Bb C F Tak perjuangke ben cepet rabi Interlude : Bb C F Dm Am Bb F Yungalah tenan lagi sayang sayange Gm C Kowe ora kangen naging F Em Malah ngajak bubaran Dm Am Bb F Yungalah tenan iki lelakon opo Bb C F C Jarene dijodohke wong tuo Chorus : F Bb Gusti ati kulo sampon los tenan Gm C Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan Am A Dm Seprono seprene ku berjuang C Gm Sak iki sing nduweni Bb C Malah wong liyan F Bb Gusti kuat-kuatno ati iki Gm C Senajan ora ngerti kapan leh mari Am A Dm Butuh wektu suwe kanggo nglalekke C Gm Bb C Kabeh kenangane aku lan dewe Interlude : F A Dm F Bb C F Gm C F Dm Am Bb F Yungalah tenan lagi sayang sayange Gm C Kowe ora kangen naging F Malah ngajak bubaran Dm Am Bb F Yungalah tenan.. iki lelakon opo Bb C F C Jarene dijodohke wong tuo Chorus : F Bb Gusti ati kulo sampon los tenan Gm C Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan Am A Dm Seprono seprene ku berjuang C Gm Sak iki sing nduweni Bb C Malah wong liyan F Bb Gusti kuat-kuatno ati iki Gm C Senajan ora ngerti kapan leh mari Am A Dm Butuh wektu suwe kanggo nglalekke C Gm Bb C F Kabeh kenangane aku lan de -we -e F Bb Gusti ati kulo sampon los tenan

Lirik Lagu Gusti Kulo Los Vivi Artika

Verse : Gusti ati kulo sampon los tenan Ikhlas ning impenku tinggal kenangan Seprono seprene ku berjuang Sak iki sing nduweni Malah wong liyan Interlude Tak sayang sayang Ojo nganti kelangan Tresno sing gemati iki Wis terlalu dalam Kabeh kurangku Mugo kowe ngerteni Tak perjuangke ben cepet rabi Interlude Yungalah tenan lagi sayang sayange Kowe ora kangen naging Malah ngajak bubaran Yungalah tenan iki lelakon opo Jarene dijodohke wong tuo Chorus : Gusti ati kulo sampon los tenan Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan Seprono seprene ku berjuang Sak iki sing nduweni Malah wong liyan Gusti kuat-kuatno ati iki Senajan ora ngerti kapan leh mari Butuh wektu suwe kanggo nglalekke Kabeh kenangane aku lan dewe Interlude Yungalah tenan lagi sayang sayange Kowe ora kangen naging Malah ngajak bubaran Yungalah tenan.. iki lelakon opo Jarene dijodohke wong tuo Chorus : Gusti ati kulo sampon los tenan Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan Seprono seprene ku berjuang Sak iki sing nduweni Malah wong liyan Gusti kuat-kuatno ati iki Senajan ora ngerti kapan leh mari Butuh wektu suwe kanggo nglalekke Kabeh kenangane aku lan de -we -e Gusti ati kulo sampon los tenan

Video Youtube Gusti Kulo Los Vivi Artika

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru