Iklan Chord Kunci Gitar

Dalan Liyane - Via Vallen

Kunci Gitar Dalan Liyane - Via Vallen

Chord Kunci Gitar Lagu Dalan Liyane Via Vallen

Intro : B D#m B D#m G# C#m F# B G# C#m F# B Em B Em Verse : B B Sopo sing kuat nandhang kahanan G# C#m Sopo seng ora kroso kelangan E F# D#m Ditinggal pas sayang sayange G# C#m Pas lagi jeru jerune F# B Em Koe milih dalan liyane B B Sopo sing kuat ditinggal lungo G# C#m Sopo sing atine ora loro E F# D#m Kenangan sing wis tak lakoni G# C#m Tak simpen ning njero ati F# B Dewe wes ra dadi siji Chorus : E Yowes ben tak lakoni nganti F# Sak kuat-kuate ati B D#m G# Pesenku mung siji sing ngati-ati C#m Isoku mung mendem F# Esuk tekan sonten B Mergo sadar diri kulo B Dudu sinten sinten E Yowes ben mung tak pendem roso F# Sing ono ing njero dodo B D#m G# Tetep tak dongakno mugo urip mulyo C#m F# Isoku mung nyuwun mugo ora getun B Cukup semanten maturnuwun Interlude : B E F# B F# G#m G# C#m G# F# B Chorus : E Yowes ben tak lakoni nganti F# Sak kuat-kuate ati B D#m G# Pesenku mung siji sing ngati-ati C#m Isoku mung mendem F# Esuk tekan sonten B Mergo sadar diri kulo B Dudu sinten sinten E Yowes ben mung tak pendem roso F# Sing ono ing njero dodo B D#m G# Tetep tak dongakno mugo urip mulyo C#m F# Isoku mung nyuwun mugo ora getun B Cukup semanten maturnuwun G# C#m Isoku mung nyuwun F# Mugo ora getun B Cukup semanten maturnuwun

Lirik Lagu Dalan Liyane Via Vallen

Verse : Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune Koe milih dalan liyane Sopo sing kuat ditinggal lungo Sopo sing atine ora loro Kenangan sing wis tak lakoni Tak simpen ning njero ati Dewe wes ra dadi siji Chorus : Yowes ben tak lakoni nganti Sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji sing ngati-ati Isoku mung mendem Esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo Dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso Sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cukup semanten maturnuwun Interlude Chorus : Yowes ben tak lakoni nganti Sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji sing ngati-ati Isoku mung mendem Esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo Dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso Sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cukup semanten maturnuwun Isoku mung nyuwun Mugo ora getun Cukup semanten maturnuwun

Video Youtube Dalan Liyane Via Vallen

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru