Iklan Chord Kunci Gitar

Dadio Lintang - Nonna 3in1

Kunci Gitar Dadio Lintang - Nonna 3in1

Chord Kunci Gitar Lagu Dadio Lintang Nonna 3in1

Intro : G A D Bm Em A D F# G A F#m Bm Em F# Verse : Bm Isun lang riko Em Seng mungkin dadi siji A Mung biso nyawang D Tapi seng biso nduweni G Sun cubo terimo Em Takdir hang kuoso F# Masio ati nelongso Bm Isun lan riko Em Seng bakal dadi siji A Mung biso ngangen D Tapi seng biso ndampingi G Sun cubo ikhlasno Em Riko hang sun pujo F# Dadi duwene wong liyo Chorus : G A Dadio lintang ring duwuran F#m Myakne gampang sun deleng Bm Lan sun sawang Em Ngobati ati iki A D F# Isun seng biso nduweni riko G A Dadio lintang ring duwuran F#m Myakne gampang sun deleng Bm Lan sun sawang Em Bungahe ati iki F# Bm Isun seng biso ngrumati Interlude : G A F#m Bm Em F# Bm Isun lang riko Em Seng mungkin dadi siji A Mung biso nyawang D Tapi seng biso nduweni G Sun cubo terimo Em Takdir hang kuoso F# Masio ati nelongso Bm Isun lan riko Em Seng bakal dadi siji A Mung biso ngangen D Tapi seng biso ndampingi G Sun cubo ikhlasno Em Riko hang sun pujo F# Dadi duwene wong liyo Chorus : G A Dadio lintang ring duwuran F#m Myakne gampang sun deleng Bm Lan sun sawang Em Ngobati ati iki A D F# Isun seng biso nduweni riko G A Dadio lintang ring duwuran F#m Myakne gampang sun deleng Bm Lan sun sawang Em Bungahe ati iki F# Bm Isun seng biso ngrumati Ending : G A F#m Bm Em F# Bm

Lirik Lagu Dadio Lintang Nonna 3in1

Verse : Isun lang riko Seng mungkin dadi siji Mung biso nyawang Tapi seng biso nduweni Sun cubo terimo Takdir hang kuoso Masio ati nelongso Isun lan riko Seng bakal dadi siji Mung biso ngangen Tapi seng biso ndampingi Sun cubo ikhlasno Riko hang sun pujo Dadi duwene wong liyo Chorus : Dadio lintang ring duwuran Myakne gampang sun deleng Lan sun sawang Ngobati ati iki Isun seng biso nduweni riko Dadio lintang ring duwuran Myakne gampang sun deleng Lan sun sawang Bungahe ati iki Isun seng biso ngrumati Interlude Isun lang riko Seng mungkin dadi siji Mung biso nyawang Tapi seng biso nduweni Sun cubo terimo Takdir hang kuoso Masio ati nelongso Isun lan riko Seng bakal dadi siji Mung biso ngangen Tapi seng biso ndampingi Sun cubo ikhlasno Riko hang sun pujo Dadi duwene wong liyo Chorus : Dadio lintang ring duwuran Myakne gampang sun deleng Lan sun sawang Ngobati ati iki Isun seng biso nduweni riko Dadio lintang ring duwuran Myakne gampang sun deleng Lan sun sawang Bungahe ati iki Isun seng biso ngrumati

Video Youtube Dadio Lintang Nonna 3in1

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru