Iklan Chord Kunci Gitar

Cukup Mbiyen Kae - Intan Rahma

Kunci Gitar Cukup Mbiyen Kae - Intan Rahma

Chord Kunci Gitar Lagu Cukup Mbiyen Kae Intan Rahma

Intro : D Verse : D B Em Aku aku wes lali karo critane A Cerito sing mbiyen D F#m Bm Wis mbok tinggalake Em A Wis tak guwang kenangane D Kowe rasah ngelingke D B Em Loroku loroku sing mbiyen wes garing A D F#m Bm Tekomu mung arep nggawe aku eling Em Rasah nggugah cerito A D Wes raiso roso wis ora ono G Opo kowe ora eling A Naliko mbiyen iseh nyanding F#m Mbok larani aku Bm Mbok iris ati lan batinku Em Kowe lali opo ngelali Gm Ra eling dosamu wingi Chorus : D Aku wis ora iso Bm Mbukak ati dinggo kowe Em Rasah mbaleni aku A Wedi yen podo awale D Mbiyen mbok sio aku Bm Mbok larani ra nggo wektu Em Uwes pisan wae A Cukup mbiyen kae D Loro mergo kowe D B Em Loroku loroku sing mbiyen wes garing A D F#m Bm Tekomu mung arep nggawe aku eling Em Rasah nggugah cerito A D Wes raiso roso wis ora ono G Opo kowe ora eling A Naliko mbiyen iseh nyanding F#m Mbok larani aku Bm Mbok iris ati lan batinku Em Kowe lali opo ngelali Gm Ra eling dosamu wingi Chorus : D Aku wis ora iso Bm Mbukak ati dinggo kowe Em Rasah mbaleni aku A Wedi yen podo awale D Mbiyen mbok sio aku Bm Mbok larani ra nggo wektu Em Uwes pisan wae A Cukup mbiyen kae D A D Loro mergo kowe

Lirik Lagu Cukup Mbiyen Kae Intan Rahma

Verse : Aku aku wes lali karo critane Cerito sing mbiyen Wis mbok tinggalake Wis tak guwang kenangane Kowe rasah ngelingke Loroku loroku sing mbiyen wes garing Tekomu mung arep nggawe aku eling Rasah nggugah cerito Wes raiso roso wis ora ono Opo kowe ora eling Naliko mbiyen iseh nyanding Mbok larani aku Mbok iris ati lan batinku Kowe lali opo ngelali Ra eling dosamu wingi Chorus : Aku wis ora iso Mbukak ati dinggo kowe Rasah mbaleni aku Wedi yen podo awale Mbiyen mbok sio aku Mbok larani ra nggo wektu Uwes pisan wae Cukup mbiyen kae Loro mergo kowe Loroku loroku sing mbiyen wes garing Tekomu mung arep nggawe aku eling Rasah nggugah cerito Wes raiso roso wis ora ono Opo kowe ora eling Naliko mbiyen iseh nyanding Mbok larani aku Mbok iris ati lan batinku Kowe lali opo ngelali Ra eling dosamu wingi Chorus : Aku wis ora iso Mbukak ati dinggo kowe Rasah mbaleni aku Wedi yen podo awale Mbiyen mbok sio aku Mbok larani ra nggo wektu Uwes pisan wae Cukup mbiyen kae Loro mergo kowe

Video Youtube Cukup Mbiyen Kae Intan Rahma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru